thumb image

En glødende matopplevelse hos Glør!

Kullgrillen er hjertet av GLØR på Youngstorget – som serverer norsk comfort food med internasjonal inspirasjon. Småretter av kortreiste sesongbaserte råvarer danner rammen for en matopplevelse utenom det vanlige.

Fra foodtruck til restaurant

Glør ble startet opp i 2015 av et par gode venner med kjærlighet for unike matopplevelser. Det hele begynte i en Citroèn foodtruck fra 1963. Etter en rekke pop-ups hos blant annet Brygg, Prindsen Hage, Smelteverket og Nedre Løkka Cocktailbar, åpnet endelig Glør sin egen restaurant i Folketeaterpassasjen i mai 2019. Her kan du krydre bylivet med en kulinarisk smaksopplevelse, basert på tradisjonsrike metoder med en særegen tvist. I tillegg til en innbydende meny, vil også prisene friste for lommeboken. På sommeren rigges det til en stor uteservering på Youngstorget.

Perfekt før eller etter teatervisning

Glør serverer nordisk comfort food laget av kortreiste og lokalt produserte råvarer, med en meny som følger sesongen. Maten tilbredes hovedsakelig med kullgrill og røyk, noe som danner rammen for en smaksopplevelse utenom det vanlige. Nå som teateret åpner igjen vil Glør være et perfekt valg både før og etter visning.

Cocktailbar i andre etasje

I andre etasje av Glør finner du restaurantens egne bar. Her kan du nyte et håndplukket utvalg av drinker, eller oppleve Glørs egenproduserte signatur-drinker som baserer seg på fordeling av ulike råvarer. Glør fermenterer også kombucha og tepache, brygget på eldgamle praksiser. Det vil også være mulig å booke etasjen for arrangementer, julebord, møter og feiringer.

På bakgrunn av covid-19 og smittevernstiltak oppfordres det til å booke bord, da det vil være færre plasser i lokalet. Restauranten holder åpent tirsdag-lørdag frem til kl 24.00, og det er mulig å booke bord frem til kl 21.30. Velkommen til GLØR!

Hold deg oppdatert på hva som skjer ved å følge Glør på deres facebookside her og instagram @glxroslo.

Book Glør Oslo her ➤


Du liker kanskje også...