Et smartere restaurant-bookingsystem

Lyst på å høre mer om et av Europas beste restaurantbestillingssystemer? Besøk vår side for restauratører lige her!

DinnerBookings online restaurantbestillingssystem hjelper deg med å optimalisere omsetning, arbeidsflyt og tidsstyring i din restaurant eller kafé. Tar du fortsatt bordbestilling over telefon? Da vet du sikkert hvor lang tid det tar. Utstyrt med et godt restaurantbestillingssystem kan både du og dine ansatte bruke tiden mye mer effektivt.

Dessuten er de fleste av dine potensielle gjester online nå. Det er også her de leter etter en restaurant når de har lyst til å spise en deilig lunsj, brunsj eller middag. DinnerBookings online bookingsystem, nettsider og bookingflyt gjør din restaurant synlig på nett.

Bedre bestillingsflyt og flere bordreservasjoner

Når du bruker et online bookingsystem kan du nå en bredere gruppe gjester. Dette betyr flere bestillinger samt en forbedret bestillingsopplevelse for dine lojale stamgjester. Du får også tilgang til et bredt spekter av bookingsystemfunksjoner som gir deg god oversikt over alle bordbestillinger, bestillinger og arrangementer. DinnerBooking tilbyr også et bredt utvalg av løsninger som kan hjelpe deg å unngå manglende oppmøte.

Bruk ditt online restaurantbestillingssystem på flere enheter

De beste restaurantbestillingssystemene er for hånden, uansett hvor og når de skal brukes. Noen ganger er det når de ansatte er i full gang med å betjene gjester. Andre ganger er det når du er på kontoret, hjemme ved frokostbordet eller på farten. Nettopp derfor har vi sørget for at du kan administrere dine bordbestillinger fra et bookingsystem som kan brukes på forskjellige enheter.

To smilende tjenere snakker sammen mens de dækker bordene i restauranten
Foto: DinnerBooking

Kreativ markedsføring som når mange gjester

DinnerBooking er ikke bare et av markedets beste restaurantbestillingssystemer. Vårt kreative markedsføringsteam sikrer en bredere og sterkere online tilstedeværelse for din restaurant. Hver eneste uke lager de appetittvekkende og spennende innhold for nyhetsbrev, blogger og sosiale medier slik at flere besøkende kan finne deg på nettet.

Tiltrekk nye restaurantgjester med deilige matopplevelser

Som bruker av vårt online bookingsystem kan du skape spennende matopplevelser og selge billetter til dem via våre nettsider og apper. Du kommer med et godt konsept og en deilig meny til ditt arrangement, så hjelper vi deg med å legge arrangementet på nett slik at dine gjester enkelt kan finne det og kjøpe forhåndsbetalte billetter.

Restaurantgjestene blir stadig mer sultne på unike matopplevelser. Når du tilbyr matopplevelser, skiller din restaurant seg ut fra mengden – den blir rett og slett mer appetittvekkende enn andre restauranter. Arrangementer lar også nye gjester oppdage alt det beste restauranten din har å tilby.

Nyttig kundeservice når du trenger det

Vårt kunnskapsrike supportteam står klare til å hjelpe deg med alle spørsmål om funksjonene til bookingsystemet, oppsett av arrangementer, forhåndsbetaling og mye mer. Du er alltid velkommen til å kontakte dem når du trenger råd eller tips.

Selvfølgelig liker vi også å lytte til dine ideer og forslag – vi blir bare bedre når vi lytter til kundene våre!

Det foretrukne restaurantbestillingssystemet for 1400 europeiske restauranter

1400 restauranter i 13 europeiske land, inkludert Norge, Sverige og Finland, bruker allerede DinnerBookings restaurantbestillingssystem hver dag. Hvert år gjøres det over 20 millioner bordbestillinger via vår nettside og apper.