Guide: Disse stedene har åpent i påsken

thumb image

Er du ikke helt klar for å stå timesvis på kjøkkenet med påskelammet? Book bord på en av disse restaurantene som holder åpent flere av helligdagene!


Sumo

Sumo

Sumo er en autentisk og leken asian fusion-kjede med rimelige priser. Du får både varme retter og sushi, men også lette salater. Kokkene balanserer mellom å inndra tradisjoner og å være kreative i matlagingen. Det er autentisk og lekent på samme tid, og det er et høyt detaljnivå på rettene som serveres.

Både restauranten på Solli Plass og Storo holder åpent hele påsken, men på Solli Plass må du bestille bord til før 17.00.

Book Sumo Solli Plass her ➤

Book Sumo Storo her ➤


Olympen

Det folkelige møter det kulinariske i Olympens storstue, og restauranten har beliggenhet på Grønland i Oslo. Velegnet for både enkel hygge og middag, med en rik og velsmakende meny.

Book Olympen her ➤


Arno Ristorante

Arno Ristorante er en hjemmekoselig og autentisk italiensk restaurant på Fredensborg i Oslo. Kjente og kjære retter som pasta og risotto tilberedes på klassisk vis, og på menyen finner du en rekke viner fra regionen. Hvis du fortsatt har plass til mer, burde du prøve tiramisuen. En finfin avslutning!

(Ps. holder stengt søndag og mandag)

Book Arno Ristorante her ➤


Døgnvill Tjuvholmen

Foto: Døgnvill

På utkikk etter en frisk og funky hamburger-opplevelse? Døgnvill Burger på Tjuvholmen har alt du trenger. Restauranten lager velsmakende burgere til hyggelige priser. Det er en ydmyk innstilling som kler stedet godt.

Book Døgnvill Tjuvholmen her ➤


Lofthus Samvirkelag Tranen

I det historiske lokalet ‘Tranen’ finner du Lofthus Samvirkelag Tranen. Restauranten fokuserer på en rett: nemlig pizza, pizza- og mer pizza. En favoritt på menyen er den hvite pizzaen med carpaccio av rein fra Røros med granateple og rødløk. 

Book Tranen her ➤


KöD Oslo

Salat, ost og biff
KöDs annerkjente biff, servert med friskt, velsmakende tilbehør. (Foto: Restaurant KöD)

“Perfekt biff og fries”, skrev nylig en anmelder i Dagens Næringsliv om maten på KöD.

KöD er både navnet og temaet for våre fire restauranter som ligger sentralt i Århus, København og nå også Oslo. Konseptet er enkelt: Perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.

(Ps. stengt søndag og mandag) 

Book KöD Oslo her ➤


Bacchus Spiseri & Vinhus

Foto: Bacchus

Bacchus Spiseri & Vinhus i Dronningens gate 27 i Oslo er en røff restaurant i fransk brasseri stil. Her får du klassisk, god mat til ålreite priser. De er også kjente for sine gode kaker!

(Ps. holder stengt søndag.)

Book Bacchus her ➤


Vær oppmerksom på at restaurantene kan ha endrede åpning- og serveringstider!

Du liker kanskje også...