thumb image

Guide: Her kan du booke bord til 17. mai!

Feiringen av nasjonaldagen i år blir noe utenom det vanlige, men heldigvis er det en rekke restauranter i hovedstaden og omegn som holder åpent – så noe feiring blir det!

Det blir en helt spesiell 17.mai feiring i år, og mange må nok endre litt på de originale planene siden. Her får du en oversikt over noen av de restaurantene som fremdeles har ledige bord.

Prindsen Hage

Prindsen Hage tilbyr en herlig utefeiring på 17.mai. Dørene åpner kl 12. NB! Aldersgrense 20 år. Man kan minimum booke bord til fire personer, og prisen er 200 kr pr person.

Book billetter til eventet hos Prindsen Hage her ➤

New Delhi & Listen to Baljit

Hos Singh-familien sine restauranter, New Delhi og Listen to Baljit, vil man enda kunne oppleve den samme deilige smaken av det moderne India på nasjonaldagen.

Sushibar + Wine

Sushibar+Wine holder vanligvis stengt på søndager, men i anledningen nasjonaldagen holder de åpent! Restauranten er en del av en velkjent restaurantkjede i Finland, og har endelig ført konseptet sitt videre til Norge. Dette er sushi i toppklasse i nye og sentrale lokaler i Posthallen.

Book Sushibar + Wine her ➤

Arno Ristorante

Den italienske restauranten Arno spesialiserer seg på toscanske spesialiteter, her får du en genuin og ekte Italia opplevelse. Deres pizza er til å anbefale, og er svært populær.

Book Arno Ristorante her ➤

Telegrafen Mat og Vinhus

En liten halvtimes kjøretur fra Oslo, i idylliske Drøbak, holder Telegrafen åpnet for gjester til både lunsj og middag. Man kan enten bestille en deilig Paella eller en 3-retters meny til 599 kr, bestående av: kongekrabbe, norsk entrecôte og sjokoladekake med bringebær is til dessert. Book bord på post@telegrafendrobak.no (Max 5 personer pr bord).

Fokus Restaurant

På Fokus i Sandvika tilbys det to forskjellige menyer på 17. mai (se hele menyen nedenfor). Fokus ligger nede ved Sandvikselva, i det ærverdige Monet-huset, her får du nydelig mat i hyggelige omgivelser.

Book Fokus Restaurant her ➤

Bun’s Burger Bar

Bun’s Burger Bar tilbyr tre forskjellige menyer på nasjonaldagen, for mer informasjon og booking, send mail til bord@bunsburger.no.

Du liker kanskje også...