Oslo Guide: Vegetarianske og veganske favoritter

thumb image

Enten om du er veganer, vegetarianer eller bare vil kutte ned på inntaket av kjøtt eller animalske produkter – har vi nå samlet sammen fire restauranter i Oslo som har et godt utvalg av vegetar/veganske retter.

Listen to Baljit

Listen to Baljit er et moderne indisk streetfood konsept med utallige digge retter på menyen. Du kan blant annet begi deg ut på en indisk reise med deres tasting meny – her kan du velge mellom en klassisk 3-retters meny eller ta med deg en date, eller venn, og del en 6-retters meny! Her finner du flere kjøttfrie alternativer som på resten av menyen og.

Hvor? Frognerveien 1

Book Listen to Baljit her ➤

Kathmandu Restaurant

På Kathmandu får du en følelse av å være på toppen av de himalayiske høyder – så du ikke trenger å dra helt til Nepal for å oppleve autentiske nepalske smaker. Grunnstammen i flere av rettene er grønnsaker som er perfekt for både vegetarianere og veganere.

Nepalsk mat

Hvor? Bygdøy alle 62B

Book Kathmandu Restaurant her ➤

Silk Road

Silk Road er en av Oslo sine mest givende fine-dining og gatematkonsepter. Her er ALL mat plantebasert, økologisk og kortreist så det er det perfekte stedet for veganere eller for deg som bare vil smake fantastisk mat – her blir du fort bitt av veganer-basillen!

Restaurantguiden sier dette om Silk Road: Måltidet var imponerende. Maten var forseggjort, gjennomtenkt og gjennomgående både god og tilfredsstillende, koblet med spennende vin-og sakevalg.

Hvor? Munkedamsveien 100

Book Silk Road her ➤

Sentralen Restaurant

På innovative Sentralen blir det servert retter av gode norske råvarer og europeiske smaker. Restauranten ligger sentralt til i nydelige kvadraturen og er et perfekt sted å ta seg en lunsj mellom shoppingrunder eller en hyggelig middag før kino eller teater på kvelden. Her kan du oppleve klassisk norsk hverdagsmat, laget av bærekraftige og økologiske råvarer. Her kan man blant annet spise røkt betetartar og hjemmelaget ravioli med sørlandsk ricotta – ja takk til deilige vegetarretter!

Hvor? Øvre Slottsgate 3

Book Sentralen Restaurant her ➤

Du liker kanskje også...