Guide: Disse stedene er perfekte for å nyte årets første utepils

thumb image

Det er ikke alltid man har muligheten til å komme seg på fjellet i påskeferien. Noen av oss er nødt til å bli værende igjen i byen og holde fortet mens resten er i skiløypene med Kvikk Lunsj, kakao og alt for raske briller.

Den gode nyheten er at sola har valgt å skinne over Oslo nesten hele uke. Og hvilken bedre måte finnes det å minnes Jesus’ død og oppstandelse, enn å ta årets første utepils i strålende solskinn rett ved sjøen?

Vi har ramset opp et par spisesteder ved Aker Brygge og Tjuvholmen som holder åpent i påsken og dermed egner seg ypperlig for noen kalde øl, digg mat og litt solbrilleskille.

Døgnvill Tjuvholmen

Døgnvill har kapret seg noen flotte lokaler sentralt på Tjuvholmen. Restauranten holder åpent i påsken, og har også uteservering på plass. Så hvis du føler for en digg burger og en iskald øl med utsikt til sjøen, så vet du hvor du skal gå.

Hvor: Lille Stranden 10, 0252 Oslo

Book Døgnvill Tjuvholmen her ➤

ASIA Aker Brygge

Skulle du være interessert i litt asian fusion er ASIA et bra alternativ. De har endelig åpnet uteserveringen etter en lang vinter, og har også et stort og bredt barkart!

Hvor: Stranden 1, 0250 Oslo

Eataly Ristorante

Er du heller i humør for litt ordentlig italiensk mat sammen med et kaldt glass hvitvin i solsteika? Da er Eataly Ristorante stedet å gå. Her får du prisbelønt pizza og et stort barkart med mye god vin og øl.

Hvor: Bryggetorget 18, 0250 Oslo

Book Eataly Ristorante her ➤

Lekter’n

https://www.instagram.com/p/BgwtWYJn7Fg/?taken-by=lektern

Nærmere sjøen kommer du ikke! Lekter’n er en favoritt for mange når det er snakk om å ta seg noen kalde i sola.

Hvor: Stranden 3, 0250 Oslo

Olivia Aker Brygge

Olivia er en kjent favoritt blant mange når det gjelder italiensk. I restauranten deres på Aker Brygge har de en stor uteservering som egner seg ypperlig for litt pizza og en utepils.

Hvor: Stranden 3, 0250 Oslo

LES OGSÅ:  Disse norske restaurantene er i Michelinguiden
LES OGSÅ: Guide: Disse er best på burger i Oslo

Du liker kanskje også...