thumb image

Jul hos Restaurant Slippen

Vi er over halvveis i adventstiden, det betyr at snart ringer julen inn. Ribben skal tilbredes, potetene skal koke og riskrem piskes. Hva med å ta det helt med ro en dag og få julematen servert i hyggelige og festive omgivelser? Hos Restaurant Slippen kan alle dine juleønsker gå i oppfyllelse!

Julebordsesongen er allerede godt i gang hos Restaurant Slippen, men det er fortsatt mulig å sikre seg et bord. Ved forhåndsbooking av bord har man mulighet til å velge fra den tradisjonelle julemeny eller deres selskapsmeny.

Fra den tradisjonelle julemeny kan man velge mellom juletorsk, juletallerken eller lutefisk – i kjent julestil er det også påfyll på hovedretten om man ønsker det. Til dessert kan restauranten friste med en deilig creme-brulee-ostekake. Pris per person for julemenyen er 620,- kr.

Frister det med lutefisk? Restaurant Slippen er kjent for sitt rikholdige utvalg av fisk og sjømat, derfor er selvfølgelig ikke lutefisken utelatt fra julemenyen! Her skal du bare bestille senest ett døgn i forveien så er du sikret årets lutefisk! Lutefisk inkludert påfyll får du for 475,- kr.

Book Restaurant Slippen her ➤

Foto: May-Liss Vangol

Du liker kanskje også...