thumb image

Guide: Solrike uteserveringer i Oslo!

Foto: Grefsekollen/ Peder Opland

Vi krysser alle fingre og tær på at det blir en god norsk sommer i år – da ferien kommer til å bli tilbragt for de aller fleste her til lands. Da er det enda godt at restaurantene tilbyr uteservering!

Bun’s Burger Bar

Sørenga har i løpet av få år blitt forandret fra et kontainerområde til et hyggelig nabolag. Fra Bun´s uteservering får du lekker utsikt over Barcode, Operaen og fjorden. Her serveres det skikkelige saftige burgere, med deilig tilbehør til.

Psst! Få ting slår deres ost & bacon burger, med trøffel og parmesan fries på siden.

Book Bun's Burger Bar her ➤

Grefsenkollen

Fra Grefsenkollen kan du nyte den fantastiske utsikten over Oslo by med et kaldt glass øl og en nystekt pizza rett fra steinovnen. Her skal det ikke stå på utvalget heller, da de har både pizzaer med rød og hvit saus i flere varianter.

Book Grefsekollen her ➤

Døgnvill Tjuvholmen

Døgnvill er alltid en sikker vinner når det kommer til god stemning og digg mat. Deres uteservering på Tjuvholmen er selve prikken over i’en og sørger for en fantastisk restaurantopplevelse.

Book Døgnvill Tjuvholmen her ➤

Sumo Solli Plass

Hos Sumo finner du et bredt utvalg av sushi og andre asiatiske retter. Her får du klassisk nigiri, men også mer kreative makibiter. Blant annet Ushi maki med indrefilet. Deres uteservering på Solli Plass er perfekt plassert og her kan du nyte deres eksotiske retter med et glass vin i solen.

Book Sumo Solli Plass her ➤

Eataly Ristorante

Med en perfekt plassering på Aker Brygge, vil man virkelig få sommerfølelsen av uteserveringen på terrassen til Eataly. Her får du alt det beste fra det italienske kjøkkenet i form av antipasti, salater, pasta og og så klart pizza. Her serveres det glutenfri pizza og flere vegetaretter.

Book Eataly Ristorante her ➤

Du liker kanskje også...