thumb image

Listen to Baljit tar indisk streetfood til nye høyder

I snart 40 år har familien Singh skapt glade munnfuller i Norge. Fra Maharaja til Bombay Darbar til New Delhi og nå nykommeren, Listen to Baljit.

Dette er et indisk restauranteventyr som ikke forsvinner med det første!

Inder med store visjoner

Det praktfulle restauranteventyret for Singh-dynastiet startet tilbake i 1982, da den indiske restauratøren Sardar Gurdial Singh reiste til Oslo. Her skulle han bosette seg, men ikke nok med det! Sardar hadde store visjoner for seg selv og familien i den nye hjembyen. Rikelig med kunnskaper innenfor kokkefaget fra det luksuriøse, femstjerners hotellet The Ashoka Hotel i Delhi, hadde han ambisjonen om å sette standarden for indisk mat i hovedstaden. Dermed, ble Maharaja Restaurant på Fredensborgveien født.

En reise gjennom Oslos gater for Singh-dynastiet

Etter Maharaja, fortsatte eventyret i Oslos gater til en ny restaurant. Navnet på denne restauranten var Bombay Darbar – et sted som familien drev i 20 suksessfulle år på Egertorget. Men Singh-dynastiet sa seg ikke ferdige her. De var klare på flere utfordringer i Oslos restaurantliv. Så kom New Delhi. En kritikerrost, anmelderfavoritt som i dag har åpnet i nye lokaler på Tjuvholmen.

Sønnen fortsetter restauranteventyret i Frognerveien

Og eventyret er stadig ikke på sin siste side i fortellingen om Singh-dynastiet. Inspirert av sin far og matbodene i Indias gater, startet Baljit Singh Padda et nytt, indisk matkonsept nederst i Frognerveien – Listen to Baljit.

Se dette innlegget på Instagram

Well, it takes two to mango.

Et innlegg delt av Listen to Baljit (@listentobaljit)

Listen to Baljit er den mer tilbakelente og ungdommelige restauranten i familiens portefølje. Her kan man begi seg ut på en gøyal og spennende matutflukt.

I det man entrer de hippe lokalene, drømmer man seg bort til et nordisk India, hvor gamle tradisjoner kommer til live i nye, moderniserte drakter. Veggene er dekorert i selvironiske bilder og kunstverker, og man kan umulig unnvære å komme i et gledelig humør her.

Tallerkener man bare må prøve igjen!

Også er det maten. Åhhhh, maten! Indisk streetfood, eller gatemat om du vil, som blir tatt til nye høyder hos Listen to Baljit. Her går de utenfor for normen med nytenking for de ellers klassiske, indiske rettene og de lidenskapelige kokkene på kjøkkenet tryller frem usedvanlige lekre og smakfulle tallerkener. Beef Tikka, Tandoori Jhinga (reker), Masala Fried Calamari, Rogan Josh og mye mer. Det er sånne tallerkener, du bare må komme tilbake for å prøve igjen. Og igjen, og igjen!

Hos Listen to Baljit garanteres du en unik, indisk matopplevelse. Dette vil du ikke gå glipp av! Book bord via knappen nedenfor.

Book Listen to Baljit her ➤

Vinn en 4-retters meny for to

Akkurat nå har DU muligheten til å vinne en 4-retters meny for to personer hos Listen to Baljit!
Du kan delta i konkurransen på Facebook-siden vår.

Siste innlegg

Du liker kanskje også...