Topp 10 februar: – Helt enestående matopplevelse

thumb image

I mens vi gleder oss til at restaurantene i Oslo kan åpne igjen, er det godt å se at de som har vært ute og spist, rundt om i landet, har hatt en god opplevelse – selv under restriksjonene. Hele 2194 gjester har skrevet en anmeldelse av sitt restaurantbesøk i februar.

1. Umami

Ute etter nord-norsk gourmet? Umami er Harstads siste tilskudd av gourmet-restauranter. Restauranten ble stiftet i 2011 og drives av kokkene Sigrid Rafaelsen og Kim-Håvard Larsen. Begge har erfaring fra noen av landets beste restauranter. I 2017 ble Umami kåret til Nord-Norges beste restaurant av The White Guide.

I 2019 flyttet restauranten til nye lokaler i Hans Egedes gate, og med en lun minimalisme har Umami bygget en spisestue som passer seg for de fleste anledninger. Menyen skiftes i tråd med sesongens råvarer, og her blir det tilbudt det beste fra naturens spisskammers til enhver tid.

Dette sier to av gjestene:

«En helt enestående matopplevelse som alene er verdt et Harstadbesøk, nesten fra uansett i verden. Fantastisk matopplevelse fra ende til annen. Topp standard. Kommer garantert igjen!», forteller Tom Richard.

«Herlig oppvarting og utmerket service helt fra man reserverte bord. Elegant meny og nydelige smakskombinasjoner, med perfekt tidsbruk. Hele opplevelsen løftes dog av dere fantastiske ansatte, som fortjener spesiell oppmerksomhet og ros for deres omsorg, engasjement, og evne til å få oss til å føle oss verdsatt og ivaretatt. En kjempetrivelig opplevelse som vi (og spesielt 11 år gamle matentusiast Celine Alvilde) vil huske for bestandig. Tusen takk!», forteller Trude.

Book Umami her ➤

2. Restaurant SÖL

Restaurant SÖL har lenge vært blant favorittene til våre spiseglade gjester, og ikke uten grunn. På SÖL vil du få en ren matopplevelse med en god dose inspirasjon fra det nordiske kjøkkenet. Maten bærer også en sterkt preg av fantastiske grønnsaker.

Dette sier to av gjestene:

«Spennende og nydelig mat. Blir utfordret i nye smaksopplevelser og kombinasjoner, og alt oppleves balansert og passer godt sammen. Dette gjelder også vinen. Behagelig og genuint serviceinnstilt personale. Vi gleder oss til neste gang!», forteller Ellen Christine.

«Nydelig mat og vin, nydelig og kunnskapsrik betjening og en fantastisk atmosfære i restauranten. Liker at det fokuseres på de gode råvarene. Vi storkoste oss fra vi kom til vi gikk.», forteller Linn.

Book Restaurant SÖL her ➤

3. Marlenes Bistro

Marlenes Bistro kunne endelig åpne dørene igjen i slutten av januar – og det til stor glede for både nye og gamle gjester! Her får du servert hjemmelaget kvalitetsmat og topp stemning. Bistroen ønsker å spre gleden ved det å skape noe sammen, treffes og ikke minst ha det veldig hyggelig i lag.

Dette sier to av gjestene:

«Alltid like hyggelig å komme inn døra der for en blir så godt tatt i mot med smil og velkommen. Jeg feiret min fødselsdag der og jeg ble gratulert i det jeg kom inn i lokalet og det var flagg på bordet. Det er service på alle punkter og kan anbefales på det varmeste.», forteller Vigdis.

«Hyggelige ansatte og utrolig god mat.«, forteller Henrik.

Book Marlenes Bistro her ➤

Topp 10 februar:

  1. Umami (Harstad)
  2. Restaurant SÖL (Stavanger)
  3. Marlenes Bistro (Kongsberg)
  4. Sjøslag Restaurant (Larvik)
  5. À L’aise (Oslo)
  6. Holwech (Fredrikstad)
  7. Hrimnir Ramen (Oslo)
  8. Sumo Vestkanten (Bergen)
  9. Verven (Kragerø)
  10. Salsa Latin American Kitchen & Bar (Bergen)

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for februar 2021 er basert på 2,194 gjesteanmeldelser.

Se mange andre anmeldelser på DinnerBooking.com

LES OGSÅ:

You may also like...