TOPP 10 – første halvår i 2019: Disse restaurantene fikk de beste anmeldelsene

thumb image

Mer enn halvparten av året har gått. Dette utgjør et perfekt tidspunkt for en midtveisgjennomgang av DinnerBookings gjesteanmeldelser i 2019.

Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den.

Resultatene for dette halvårets Topp 10 er basert på data samlet fra de første seks månedene i året, hvor 14.105 gjester anmeldte sine restaurantbesøk gjennom DinnerBooking.

Er din favorittrestaurant på listen?

De ti beste var alle restauranter med en samlet score over 5,30 poeng. De fleste er restauranter i hovedstaden, men det er unntak. Den prestisjetunge 10. plassen gikk til Trondheimsrestauranten Troll, med hele 5,36 poeng. En restaurant som tilbyr tradisjonsrike matopplevelser som forundrer.

À L’aise serverer luksus som er verdt hver krone -Dagbladet

À L’aise i Essendropsgate i Oslo er en favoritt blant norske matanmeldere. I juni fikk den franskinspirerte, klassisk fine dining-restauranten hele 6 stjerner av Dagbladet. Det er ingen tvil om at de har en velfortjent 3.plass på DinnerBookings rangering. Men hvem er nummer to, og hvilken restaurant topper listen?


10. Troll

Trondheim (poeng: 5,36)

Foto: Troll

Book Troll her ➤

Veldig fornøyd med servicen og maten! Fikk super oppfølging gjennom hele måltidet av Lars! Super kar! Vi kommer garantert tilbake

-Tore

Adresse: Fosenkaia 4A, 7010 Trondheim

9. Tranen

Oslo (poeng: 5,39)

Foto: Lofthus Samvirkelag Tranen

Book Tranen her ➤

Gullpizza, superservice og alltid god stemning. Vi bestilte 4 forskjellige voksenpizza til 2 voksne og 2 barn og alle smakte på alle. Både kids og voksne var superfornøyd

-Håkon

Adresse: Waldemar Thranes gate 70, 0173 Oslo 

8. Slippen

Fredrikstad (poeng: 5,45)

Foto: Restaurant Slippen

Book Tranen her ➤

Nydelige timer på et bord helt ved vannet! Fantastisk mat og helt perfekt antall/lengde på «besøkene» ved bordet av kelneren!! Helt strålende fra ende til annen! Kommer tilbake om ikke lenge!

-Lise

Adresse: Verkstedveien 12, 1671 Fredrikstad


7. Jacob & Gabriel

Skien (poeng: 5,46)

Foto: Jacob & Gabriel

Book Jacob & Gabriel her ➤

Grenlands beste restaurant! Veldig god mat og kelnere som virkelig kan jobben sin.

-Annette

Adresse: Bruene 1, 3724 Skien

6. Arno Ristorante

Oslo (poeng: 5,46)

dessert
Foto: Arno Ristorante

Book Arno Ristorante her ➤

Arno byr på førsteklasses mat og drikke i en atmosfære av ro, gjestfrihet og kultur. En perle.

-Ragnar

Adresse: Fredensborgveien 30B, 0177 Oslo

5. Værtshuset Bærums Verk

Bærums Verk (poeng: 5,51)

Foto: Værtshuset Bærums Verk

Book Værtshuset her ➤

Kokkens meny er fantastisk god med kombinasjonen vinpakke. Servicen er upåklagelig.

-Per

Adresse: Værtshusveien 10, 1353 Bærums Verk


4. Bokbacka

Oslo (poeng: 5,57)

Foto: Bokbacka

Book Bokbacka her ➤

Svært hyggelig besøk!
Mat og drikke: spennande, smakfullt og vakkert presentert
Service: Personleg, imøtekomande, hyggeleg. Rett og slett topp!

-Tore

Adresse: Skovveien 15, 0252 Oslo 

3. À L’aise

Oslo (poeng: 5,61)

Foto: À L’aise

Book À L'aise her ➤

Vi hadde en strålende middag med meget velsmakende retter. Servicen var perfekt og meget hyggelig. Varm og tillitsfull. En restaurant med karakter og flott stemning; et sterkt franskinspirert miljø. Vi stortrivdes.

-Gunnar

Adresse: Essendropsgate 6, 0368 Oslo 


2. SÖL

Stavanger (poeng: 5,64)

Foto: Restaurant SÖL

Amazing experience and impressive food. Every ingredient is discovered and expressed, balanced and connected with something: memory, emotion, past or future…

-Jolanta

Andreplassen i DinnerBookings Topp 10 for første halvår i 2019, går til den nordiske restauranten SÖL i Stavanger. Og dette kommer ikke som en overraskelse! Restauranten har nemlig vært en favoritt blant gjestene måned etter måned.

Spisestedet drives av tre unge, men erfarne kokker, som alle har jobbet for noen av Norges mest kritikerroste restauranter. Ja, for det er sikkert og visst at det unge teamet bak restauranten, Nayana Engh, Claes Helbak og Magnus Haugland Paaske, har haugevis med gode kokkekunskaper. Men det kreves mer enn som så, for å skape og drifte en så vellykket restaurant. For hvilke andre faktorer kan det være, som gjør akkurat dette spisestedet så sukkessfullt?

Foto: Restaurant SÖL

Kanskje er det nettopp det at gjengen bak SÖL lever for en avslappet service, uten typiske restaurantregler. Her jobber eierne i restauranten på en dagligbasis, og det tradisjonelle skillet mellom kokk og servitør er borte. Kanskje er det den unike menyen, hvor det fokuseres på det grønne i stedet for kjøtt og fisk? Eller kanskje er det helhetsopplevelsen som har skyld i restaurantens suksess. En ting er i alle fall sikkert, et besøk innom SÖL i Stavanger, er et besøk verdt!

Book SÖL her ➤

Adresse: Hetlandsgata 6, 4013 Stavanger 


1. Smak

Tromsø (poeng: 5,79)

Foto: Marius Fiskum

Mat, drikke og service var særdeles flott. Restaurantsjefens personlige service er ekstraordinært positiv. Kelneren var utmerket. Stemning, belysning, interiør og dekketøy og kvalitet på vinglass er topp klasse. Restaurantopplevelse i særklasse!

-Fredrik

For førsteplassen må vi helt opp i nord på Norges kart – nemlig til Tromsø og til ingen ringere enn fine dining-restauranten Smak.

Restauranten er uten tvil en storfavoritt blant gjestene. Faktisk, så tronet de toppen av Topp 10-lista for hele 2017 og 2018 også. Med andre ord, hos Restaurant Smak vet de hva de driver med. Dette beviser de gang på gang og år etter år.

I følge restauranten selv, var planen egentlig å starte i det små. Den planen gikk derimot i vasken! Men med fordel for det bedre, selvfølgelig. Gjengen bak stjernerestauranten har nemlig hatt en enorm pågang helt siden de startet spisestedet. Og et besøk fra prestisjetunge White Guide Nordic gjorde ikke akkurat restauranten mindre populær. Her ble de belønnet med en herlig 15. Plass og plutselig var restauranten fullbooket hver eneste dag.

Foto: Marius Fiskum

På kjøkkenet hos Restaurant Smak disker Espen opp fantastisk mat, og i restauranten leverer Eva-Linda service av ypperste klasse. Med seg på laget har de en stor og solid gjeng av kokker og servitører. Alt i alt, resulterer mat, service og atmosfære i en restaurant som har det lille ekstra. En restaurant med X-faktoren. En restaurant du bare må oppleve.

Hurra og gratulerer til Restaurant Smak, for å ha vunnet hjertet til DinnerBookings gjester! Det er en førsteplass velfortjent.

Book Smak her ➤

Adresse: Skippergata 16 B, 9008 Tromsø 


Les og sammenlign: Topp 10 i 2018: Disse restaurantene fikk de beste anmeldelsene

Siste innlegg:

You may also like...