Åpning av biffkjede overgår all forventning – har du prøvd KöDs perfekte tilberedte biffer?

thumb image
Perfekt tilberedt kjøtt med et glass vin til slår aldri feil hos KöD. (Foto: Restaurant KöD)

Forventningene lå høyt, da den danske biffkjeden KöD inntok Oslos gater for aller første gang. Med stilfullt, nyrenovert lokale og et stålsikkert konsept om perfekte tilberedte biffer, kan vi ikke unnvære å stille spørsmålet: hvordan har åpningen av den danske suksesshistorien gått?

Vi tok oss en prat med restaurantsjef Sissel Bjerkeset Moen.

Foto: Restaurant KöD


Enorm etterspørsel allerede fra første åpningsdag

Restaurantsjef Moen informerer gledelig om at åpningsuken har gått over all forventning, og at de allerede fra første åpningsdag opplevde en uforventet, stor etterspørsel.

«Vi har hatt det litt mer travelt, enn vi forventet. Det har vært en god blanding av både forhåndsbestillinger og walk-in’s på kvelden, hvor gjesteantallet har fordoblet seg på kvelden flere av dagene» forteller hun entusiastisk.

En fullkommen opplevelse fra A-Å

Helhetsopplevelsen, er noe som går igjen i tilbakemeldingene fra KöDs fornøyde gjester. For her er det snakk om særdeles positiv og gjentagende god feedback angående både service, lokale og mat. Restaurantsjef Moen forteller at de føler seg overveldet og veldig glade for all rosen de har fått så langt.

Taklet utfordringen med å flytte til nytt land

Eventyret om KöD startet allerede for fem år siden, da de åpnet dørene til sin første restaurant i Danmark. Siden den gang har steakhousekjeden vokst i form av suksess og popularitet, i tillegg til antall restauranter. Og man kan si det er spennende tider for KöD, nå som de entrer den norske restaurantscenen. Her er det viktig å ta regler for både import av varer og alkoholloven med i betrakning, da de danske reglene er annerledes enn de norske. Restaurantsjef Moen forteller at det alltid er noen uforventede utfordringer ved å åpne en ny restaurant, men at de har taklet de raskt og effektivt, på tross av at det er et nytt market for biffkjeden.

KöDs annerkjente biff med friskt og velsmakende tilbehør. (Foto: Restaurant KöD)

Er KöD + Norge = Sant?

Restaurantsjef Moen mener KöD går en lys framtid i vente i Norge. Ikke nok med at tilbakemeldingene for åpningen har vært fantastiske, men de har også et sterkt, sammensatt team av ansatte og gjestene kan forvente mange spennende events og arrangementer i nærmeste framtid. Hun forklarer at de i tillegg jobber med å optimerere restauranten kontinuerlig, som å tilpasse menyen til den norske kulturen. På den måten håper de å møte alle gjesters forventninger.  

Book bord hos KöD Oslo her ➤

You may also like...