Endelig har biffkjeden KöD kommet til Norge

thumb image

Den danske steakhousekjeden KöD har åpnet dørene til sin første restaurant i Oslo.


Etter et 5-årig kjøtteventyr i Danmark, er restaurant KöD klar til å innta den norske restaurantscenen. KöD Oslo åpnet dørene for første gang torsdag 7. mars i Posthallen i Tollbugata.

Perfekte tilberedte biffer og god vin

KöD er både navnet og temaet for restauranten, og konseptet er enkelt: Perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake. Men hvorfor akkurat Oslo?

KöD Oslo
KöD Oslo

“Opp igjennom årene har vi har hatt mange norske gjester i restaurantene våre, både i Århus og København. Tilbakemeldingene fra dem har vært veldig positive, så vi er glade for å kunne fortelle at vi endelig kommer til Oslo”, sier Lasse Horn som er partner og daglig leder på KöD Oslo.

Kjøtt fra Uruguay, USA, Australia og Norge

Selv om det er en dansk restaurantkjede, består KöDs meny av kjøtt fra Uruguay, USA, Australia og selvfølgelig Norge. Så hvis du vil ha et god marmorert ribeye eller en saftig mørbrad, har restauranten garantert noe som kan friste deg. I tillegg kan man finne et godt utvalg av spennende forretter, side orders og desserter på menyen.

KöD Oslo
KöD Oslo

KöD vet hvor viktig kvaliteten på et stykke kjøtt er; et godt stykke kjøtt er kjennetegnet ved at det kan ligge alene på en tallerken. Derfor velger de å alltid servere det tilbehøret gjestene ønsker i skåler ved siden av. På denne måten kan man dele tilbehøret slik man ønsker.

Book KöD Oslo her ➤

You may also like...