Opplev legendarisk tilberedning av and hos À L’aise

thumb image

Den 7. August åpner À L’aise med noen spennende nyheter.

– Vi kan med stolthet meddele at vi som de eneste i Norge kommer til å ha “Canard ala Presse” på vår a la carte meny, forteller Ulrik Jepsen, kjøkkensjef og medeier på À L’aise i Oslo.  

Slik ser pressen ut.

Presser ut unik og intens saus

Canard ala Presse er en spesiell måte å tilberede and på, og stammer fra den legendariske restauranten Le tour d Agent i Paris.

Metoden går kort fortalt ut på at kokken bringer en helstekt and til bordet. Etter han har skjært av de finere delene av anden, blir resten av anden lagt i en spesiell presse, og presset slik at en unik og intens saus kommer ut. Alt dette skjer rett foran deg på bordet.

Det anbefales å bestille 24 timer i forveien.

LES OGSÅ: Klassisk fransk gastronomi på toppnivå

Ny 4-retters meny

Tirsdag til torsdag åpner restauranten allerede klokken 17.00, og i disse dagene kan man i tillegg til en vanlig stor meny og a la carte-meny, ha mulighet til å prøve en kortere 4-retters meny for dem som vil ha en ordentlig À L’aise-opplevelse i forkortet versjon. Denne menyen koster 995,- kroner og det medfølger et glass champagne. Menyen skiftes etter tilgjengelighet.

En annen nyhet hos À L’aise er at det nå er mulig å holde selskap i deres nye chambre. Kapasiteten er på cirka 25 personer.

Book À L'aise her ➤

You may also like...