– Uten tvil den beste restauranten i Tromsø

thumb image

2293 gjester anmeldte sine restaurantbesøk gjennom DinnerBooking i november.
Dette ble gjestenes favoritter i måneden som gikk.

Restauranten som fikk de beste anmeldelsene kom ikke som noen overraskelse. Det var nemlig Tromsø-restauranten Smak, som nesten er å regne som en gammel traver på toppen av DinnerBookings topp 5-liste. De har kapret førsteplassen hele åtte ganger i 2018.

Restaurant Smak

Eva-Linda og Espen Ramnestedt bak Restaurant Smak. Foto: Marius Fiskum / www.mariusfiskum.no

Dette skriver gjestene om Restaurant Smak:

«Nydelig, en opplevelse fra begynnelse til slutt. Avslappet stemning, og mat og servering i toppklasse. Vi kommer tilbake!» (Benedikte)

«En helt fantastisk kveld! Uten tvil den beste restauranten i Tromsø. Både eksklusivt, lekent og med lave skuldre. Tusen takk.» (Åsne)

«Dette er en restaurant som gjør besøket til en opplevelse, ikke bare i forhold til maten. Trivelige og kunnskapsrike servitører gjør sitt til at forventningene til smakene øker. Når da maten holder mål, blir kvelden blir en opplevelse som skiller den fra andre spisesteder.» (Marit)

Book Restaurant Smak her ➤

Sandvika-restaurant inn på lista

Tredjeplassen har denne måneden blitt kapret av Sandvika-restauranten Fokus.

Kokk Torsten Rachlok har jobbet på restauranter i Sveits og England samt fiskerestauranten Tjuvholmen Sjømagasin, men drømte om sitt eget sted i en årrekke. Sammen med kjæresten Alva åpnet han Fokus i begynnelsen av september 2017, og har siden den gang fått strålende tilbakemeldinger fra gjestene.

Fokus Restaurant

Fokus Restaurant

Dette sier gjestene om Fokus:

«Nydelige folk og nydelig sted!» (Gitte)

«Alt veldig bra, fantasisk dyktig servitør og god mat. Flott at man kan velge små og store porsjoner av alle retter, kreativt tenkt.» (Arild)

«Takk for veldig hyggelig stemning, service og nydelig mat.» (Miriam) 

Book Bro her ➤


Topp 5 restauranter i november:

  1. Restaurant Smak (Tromsø)
  2. À L’aise (Oslo)
  3. Fokus Restaurant (Sandvika)
  4. Døgnvill Trondheim (Trondheim)
  5. Restaurant SÖL (Stavanger)

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for november er basert på 2293 gjesteanmeldelser.


You may also like...