Guide: Disse restaurantene har over 5,5 stjerner hos DinnerBooking

thumb image

I denne guiden ser du hvilke restauranter som har de beste anmeldelsene hos DinnerBooking.

Foto: Marius Fiskum

Når en gjest har bestilt et bord via DinnerBooking, får hen etter besøket mulighet for å anmelde opplevelsen. Gjesten får mulighet til å gi 1-6 stjerner i følgende kategorier:

  • Mat
  • Service
  • Stemning
  • Verdi for pengene
  • Besøket i sin helhet

Nedenfor ser du de restaurantene som samlet sett har fått over 5,5 stjerner hos DinnerBooking.


Restaurant Smak: 5,8 stjerner (Tromsø)

Restaurant Smak

Restaurant Smak. Foto: Marius Fiskum/www.mariusfiskum.no

Restaurant Smak i Tromsø har siden åpningen i 2017 fått strålende tilbakemeldinger fra både gjester og anmeldere. Restauranten ønsker å tilby sine gjester en komplett restaurantopplevelse og dyrker konseptet fine dining. Menyen varierer med årstidene og skiftes etter tilgang på råvarer. Alle rettene lages av førsteklasses kortreiste råvarer, gjerne fra lokale gårder.

Dette sier gjestene om Restaurant Smak:

«En helt fantastisk kveld! Uten tvil den beste restauranten i Tromsø. Både eksklusivt, lekent og med lave skuldre. Tusen takk.» (Åsne)

«Dette er en restaurant som gjør besøket til en opplevelse, ikke bare i forhold til maten. Trivelige og kunnskapsrike servitører gjør sitt til at forventningene til smakene øker. Når da maten holder mål, blir kvelden blir en opplevelse som skiller den fra andre spisesteder.» (Marit)

«Beste opplevelsen vi har hatt, tusen takk!» (Dag)

Book Restaurant Smak her ➤


Buøy Gård: 5,7 stjerner (Buøya, Nord-Trøndelag)

 

Buøy Gård

Buøy Gård

På en liten og bortgjemt øy nord i Trøndelag, åpnet Thomas Valø og kona Fredrikke en restaurant i 2014. Siden da har restauranten gjort seg bemerket i både inn- og utland, samt fått hederlig omtale i den velkjente, nordiske restaurantguiden «White Guide».  Menyen varierer fra dag til dag etter hvilke ferske og gode råvarer Thomas får fatt i. Mer kortreist får du det ikke! Unik og personlig opplevelse, samt fantastisk mat og omgivelser er grunn nok i seg selv for å ta en tur ut til Buøya.

Dette sier gjestene om Buøy Gård:

«Tre generasjoner hadde en fantastisk kveld på Buøya. Stedet, vertskapet og maten må bare oppleves. Dette lever vi lenge på!» (Hilde)

«En flott opplevelse. Fantastisk mat servert i skjønne omgivelser. Veldig trivelig vertskap. Vil anbefale denne plassen til andre.» (Mette)

«Tusen takk for en himmelsk god matopplevelse!» (Bodil)

Book Buøy Gård her ➤


À L’aise: 5,6 stjerner (Oslo)

Foto: À L’aise

Foto: À L’aise

Franskinspirerte À L’aise i Oslo byr på moderne eleganse og inviterer til en kveld utenom det vanlige. Her får du klassisk ‘fine dining’ og fransk eleganse. Menyen følger sesongene og er alltid skreddersydd til fingerspissene og full av spennende overraskelser. Her kan du forvente mye av maten, oppvartningen og interiøret!

Dette sier gjestene om À L’aise:

«Fantastisk mat, vin, service og stemning! Gleder meg til neste gang!» (Stian)

«Utmerket service fra booking og helt til siste stund! Maten var kreativ, organisert og smakte helt fantastisk. Servicen var personlig, kunnskapsrik og i ypperste klasse! Absolutt anbefalt!» (Luan Quang)

«Tusen takk for en fantastisk kveld. Beste maten og beste service…og aller aller beste sausene» (Beate)

Book À L’aise her ➤


Bokbacka: 5,6 stjerner (Oslo)

Bokbacka

Foto: Bokbacka

Siden åpning i 2015 har det haglet med gode anmeldelser, og kritikerne enes om at Bokbacka er en av hovedstadens utvilsomt beste restauranter. Mannen bak, kokk og sjef Simon Weinberg, forenerer naturlige råvarer og nyskapende teknikk i arbeidet med å skape smellvakre og velsmakende retter. Det åpne kjøkkenet og den avslappede stemningen sørger for en unik og personlig opplevelse.

Dette sier gjestene om Bokbacka:

«Tusen takk for en strålende matopplevelse! Vi er superfornøyde på alle vis og gleder oss til å komme tilbake om forhåpentligvis ikke altfor lenge.» (Kaja)

«Fantastic food, delightful chefs and waiters. One of the best innovative, playful restaurant experiences. And most of all, delicious food. A highlight for my annual visit to Oslo from Australia. Not to be missed.» (Stephen)

«Takk for en fantastisk opplevelse hos dere! Servicen, maten og vinene var i toppklasse. Beste opplevelsen i Oslo så langt. Bra jobba!» (Camilla Elise)

Book Bokbacka her ➤


Restaurant SÖL: 5,5 stjerner (Stavanger)

 

Restaurant SÖL.

Restaurant SÖL. Foto: Thomas Faa

I hjertet av Stavanger ligger den nordiske restauranten SÖL, som ble åpnet av tre unge og ambisiøse kokker tidligere i år. Spisestedet sikter på ren og nordisk mat med grønnsaker i fokus, god naturvin og en deilig, avslappet stemning. Restaurant SÖL er altså et unikt spisested hvor du kan slappe av og nyte god mat og drikke i godt selskap. Du vil få en ‘ren’ matopplevelse inspirert av det nordiske kjøkken.

Dette sier gjestene om Restaurant SÖL:

«Enkle rene råvarer tilberedt på en utsøkt måte, fantastisk smaksopplevelse!» (Even Inge)

«Det var en opplevelse i sin helhet. Spesielt for de som setter pris på økologisk, sunn og kreativ mat!» (Raquel)

«Fantastisk kult sted med utrolig god mat og hyggelige folk! Takk for en flott kveld. Vi gleder oss til neste gang!» (Kristin)

Book Restaurant SÖL her ➤


Værtshuset Bærums Verk:  5,5 stjerner (Bærums Verk)

vaertshuset_baerums_verk

Værtshuset Bærums Verk. Foto: Veslemøy Vråskar

I svært idylliske omgivelser ligger Værtshuset Bærums Verk, som serverer norsk mat med mye historie. Værtshuset er nemlig Norges eldste spisested. Her kan du nyte tradisjonsrik norsk mat laget av de beste råvarer og oppleve å bli behandlet som en venn av huset.

Dette sier gjestene om Værtshuset Bærums Verk:

«Hjertelig takk for en flott kveld! Alltid føler vi oss varmt velkomne, og maten smelter på tunga.» (Camilla)

«Tusen takk for en hyggelig kveld. Oppmerksom betjening og nydelig mat i historiske omgivelser.» (Anne-Brit)

«Dette stedet har og har alltid hatt en unik atmosfære. Maten og servicen gjør det hele til en fantastisk opplevelse.» (Erling)

Book Værtshuset Bærums Verk her ➤


Fokus Restaurant: 5,5 stjerner (Sandvika)

fokus

fokus

Fokus er en intim kvalitetsrestaurant i Sandvika der lidenskap for norsk natur og mat møtes i skjønn forening. De seks forskjellige rettene og to dessertene på menyen er laget på årstidsbaserte ingredienser, og med et lite utvalg kan Fokus sikre at alt er ferskt hele tiden. Rettene kan fås som småretter eller hovedretter, og det er derfor mulig å velge i litt forskjellig hvis du har lyst til det.

Dette sier gjestene om Fokus:

«Alt veldig bra, fantastisk dyktig servitør og god mat. Flott at man kan velge små og store prosjoner av alle retter, kreativt tenkt» (Arild)

«Det er et eventyr å spise på Fokus, ikke bare maten som er et meget bra gourmet, men også servicen og stemningen.» (Knut)

«Mitt nye stamsted når jeg er i Oslo/Asker/Bærum. Jeg er overbegeistret for maten, servicen og stemningen (og jeg spiser MYE ute rundt omkring i Norge). Anbefales varmt!» (Christine)

Book Fokus her ➤


LES OGSÅ:

You may also like...