3 gode puber som er verdt et besøk

thumb image

Det finnes mange gode puber og brygghus rundt omkring i landet – her er tre av dem!

Colonel Mustard

På nabolagspuben på Alexander Kiellands Plass er det fokus på mat & drikke og spill & chill. Brygghuset består av to etasjer, hvor det i første etasje er en stor bar, med et stort utvalg av drikke, samt restaurant og kjøkken. Her kan man virkelig kose seg med et godt måltid, men man kan også spørre om å få sitte i puben hvis man vil ha en litt annen omgivelse – her vil det være litt enklere meny og fra kl. 15 er det “Dagens husmann” – tradisjonsmat laget fra bunnen av til en hyggelig pris.

Hvor? Darres gate 2, Oslo

Book Colonel Mustard her ➤

The Dubliner

Et kulturelt midpunkt i Oslo vil mange si. I over 25 år har The Dubliner vært stedet for gode samtaler over gode runder med øl. Her serveres det også fantastisk mat til rimelige priser. Totalt har puben hele fire forskjellige barer og en nydelig gårsdsplass som er perfekt for å nyte en øl ute i solen.

Hvor? Rådhusgata 28, Oslo

Book The Dubliner her ➤

Hundholmen Brygghus

Her er alle og enhver velkommen – om du er sulten, tørst eller kanskje begge deler! Her skiftes menyen ut relativt ofte, men det er alltid et stort innslag av lokale råvarer. For større selskaper er det også en egen selskapsmeny , perfekt for jobbsammenhenger eller reunion med vennegjengen.

Under ser du bilde av grillet shortrib, vaffel og torsketunger servert med fries.

Hvor? Tollbugata 13, Bodø

Book Hundholmen Brygghus her ➤

Du liker kanskje også...