Guide: Jakten på den perfekte lunsjpausen

thumb image

Trenger du til et lite avbrekk nå som hverdagstilstanden er tilbake for fullt? Unn deg selv en deilig lunsjpause, da vel!

Sommerferien er forbi og plutselig sitter man på skolebenken eller arbeidsplassen igjen. Noen steder i Norge har trærne allerede fått oransjefargede blader – et sikkert, og for noen et litt bittersweet, tegn på at vi skal tilbake til gamle, kjente rutiner.

År etter år hører vi de samme ordene gå igjen på klassekameratene eller kollegaenes munner.  “Denne sommeren gikk raskt,” sier de. Kanskje mens et tungt sukk går gjennom vedkommenes kropp. Et slikt sukk som får deg til å undre om den nye, men kjente tilværelsen er grå og kjedelig? Helt uten spenning?

Sprit opp hverdagen med deilige lunsjpauser

Den gang ei, sier vi på DinnerBooking! Selv om vi skal tilbake til gamle rutiner, betyr det ikke at tilværelsen blir grå, kjedelig og spenningsløs. Nope!

Vi mener nemlig at man kan sprite opp en ellers alminnelig skole- eller jobbhverdag med deilige, energigivende lunsjpauser. 

På disse restaurantene får du det perfekte avbrekket

Vi har samlet en rekke spisesteder hvor du kan unne deg selv litt ekstra god lunsj, på en ellers grå hverdag.


Restaurant Haakon

https://www.instagram.com/p/B1ddMGpgYJC/

Restaurant Haakon tilbyr Oslos mest innovative lunsjbuffet. Elsker du rene råvarer som kommer til live med drømmende, digge smaker, så skal du spise her.

Lunsjbuffeten varierer fra dag til dag. Mandager står japansk izakaya på menyen, tirsdager får du vegetarmat, onsdager er det fisk, torsdager kjøtt, mens på fredager er «kosefredag» med litt kraftigere mat. I tillegg finner du selvfølgelig et stort utvalg sideretter. Alt til den behagelige prisen 155,- kroner!

Hvor: Haakon VII gate 2, 0161 Oslo 

Book Haakon her ➤


Vaaghals

https://www.instagram.com/p/B0oGLzIgBHy/

Intime Vaaghals er Operaens nærmeste nabo. Her kan du spise nydelige måltid laget av folk som lever for god mat.

Den moderne og nordiske restauranten tilbyr en fristende lunsjmeny. Enten Dagens lunsj 2-retter for 285,- eller Dagens lunsj 3-retter for 385,-, i tillegg til mange fristende enkelt-retter.

Hvor: Jernbanetorget 1, 0154 Oslo 

Book Vaaghals her ➤


Hitchhiker

https://www.instagram.com/p/B1_WV5eioQV/

Hos det gateinspirerte spisestedet Hitchhiker kan du spise deleretter fra alle verdens kriker og kroker. Med andre ord, her er det gatemat på høyt nivå!

Den 4. september gjenåpnet de dørene med helt ny meny. En meny som ikke skuffer, for å si det mildt. Den 28. september lanserer de ny lunsjmeny også, så her er det å booke bord god til i forveien.

Hvor: Vulkan 5 (Mathallen Oslo), 0178 Oslo 

Book Hitchhiker her ➤


Kolonihagen Frogner

https://www.instagram.com/p/B1f1GFxAgTu/

Midt i hjertet av Frogner finner du Kolonihagen Frogner. Her får du servert innovative, ny-nordiske småretter, som alle er laget på råvarer fra lokale produsenter.

Den lekre lunsjmenyen består av deilige retter som fisketaco med chilipesto til overkommelige 175,- eller grilla zucchini med ramsløkspuma og bacon til rimelige 125,-. Dette anbefales på det sterkeste for enhver foodie!

Hvor: Frognerveien 33, 0263 Oslo 

Book Kolonihagen her ➤


Bacchus

https://www.instagram.com/p/B05mHcxKtVs/

Bacchus ligger rett ved Oslo Domkirke, og er et koselig sted å legge lunsjpausen. På lunsjmenyen finner du retter som salat med grillet chevre og husets fiskegryte a la Bouillabaisse.

Hvor: Dronningensgate 27, 0154 Oslo 

Book Bacchus her ➤


Sentralen

https://www.instagram.com/p/B0lQ7sUiixw/

Sentralen restaurant ligger godt plassert i Øvre Slottsgate 3, og serverer en rekke innbydende lunsjretter.  Vil du stole på de dyktige kokkene kan du velge “et sentralt utvalg” til 210,- som består av 2 utvalgte retter fra menyen.

Hvor: Øvre slottsgate 3, 0457 Oslo 

Book Sentralen her ➤


Siste innlegg:

You may also like...