Spis deg gjennom Oslo by!

thumb image

Mat er ekte glede. Hva med å oppleve Oslo by gjennom en rekke restaurantbesøk? Om det skal være budsjettvennlig eller luksus – så vil nedenstående restauranter kunne tilby noe for alle til enhver tid.

Frokost & lunsj

Ingenting er som å starte dagen med en sen servert frokost, ja brunsj er vell egentlig ordet. På Kolonihagen Frogner har de en helt egen lørdagsbrunsjmeny som består av større og mindre brunsjretter, samt en delemeny som er ypperlig for å dele mellom to eller flere! Lørdagsbrunsjen varer fra kl 13.00 til 16.00.

Hvor? Frognerveien 33

Hos Bacchus finner du en solid lunsjmeny som byr på en rekke fristelser. Bacchus holder åpent fra klokken 11 mandag til lørdag. Her kan du også sitte ute i deres nydelige bakgård, om været tillater det.

Hvor? Dronningens gate 27

Hrimnir Ramen, som navnet tilsier, vil kunne innfrie alle dine ramen-ønsker! Her får nudler servert med alt fra vegetarisk til spicy hasselnøtt med lam. Hrimnir er perfekt for en sen lunsj eller en tidlig middag.

Hvor? Maridalsveien 9a

Book Hrimnir Ramen her ➤

Handwerk Botaniske byr blant annet på en smakfull og enkel lunsjtallerken i tillegg til deilige bakevarer. Restauranten holder til i idylliske omgivelser i Botanisk Hage på Tøyen. Et perfekt pitstop før man tar seg en rundtur i den botaniske hagen.

Hvor? Sarsgate 1

Middag

Berserk by Bokbacka byr på smellvakre og velsmakende retter. Her kan du forvente deg å bli overrasket, både av smakene og det visuelle. Et besøk her passer perfekt for en litt mer spesiell anledning eller om man bare vil ha en fantastisk unik matopplevelse midt oppi hverdagens stress.

Hvor? Skovveien 15

Restaurant À L’aise er en franskinspirert gourmetrestaurant som inviterer til en helt spesiell kveld. Begrepet «casual» er byttet ut med konseptet «klassisk fine dining». Det anbefales å booke i god tid i forveien for å sikre seg et bord.

Hvor? Essendropsgate 6

Døgnvill Tjuvholmen ligger perfekt til på Tjuvholmen og har blitt et klassisk spisested for både unge og voksne. Her finner du digge burgere, shakes og et stort utvalg av tilbehør.

Hvor? Lille Stranden 10

New Delhi er en tradisjonsrik, men innovativ, indisk restaurant. Her blir det servert autentisk indisk mat, gjerne inspirert fra den nordindiske delstaten Punjab. Dette er hvor familien Singh kommer fra, som har drevet restauranten i over 40 år.

Hvor? Tjuvholmen Alle 2

You may also like...