Gjenåpning av gourmetrestauranten Á L’aise

thumb image
Foto: Mats Dreyer (Á L'aise)

Foto: Mats Dreyer

På fredag, 8.mai, åpner den franske og eksklusive restauranten Á L’aise opp dørene sine igjen.

Endelig kan kjøkkensjef, Ulrik Jepsen, og resten av teamet på Á L’aise igjen servere sine estetiske og smakfulle retter, etter å ha holdt stengt i nærmere to måneder grunnet koronakrisen og derav forbudet mot servering av alkohol i Oslo, som nå er opphevet under visse restriksjoner. I mellomtiden har Jepsen arbeidet med en ny og forfriskende meny av vårens råvarer.

Her får du en matopplevelse uten like i nydelige lokaler på Majorstuen. Det klassiske kjøkkenet har fokus på de beste og tilgjengelige råvarer. Smaken står i fokus sammen med ekte håndverk. Siden åpningen i 2017 har Á L’aise fått mye skryt av matanmeldere, blant annet av Dagens Næringsliv sin restaurantside Smak:

«Á L’aise er en opplevelse polstret av myke, jordlige toner og plettfri, uniformert service, kunsterniske dekantere og vinkjølere i eksklusivt design.»

Jepsen understreker viktigheten av å overholde koronatiltakene i disse dager, for en trygg restaurantopplevelse. Hygiene har alltid vært en viktig overholdelse i restauranten, og blir selvfølgelig enda viktigere nå. Gjestene vil finne antibac utenfor toalettene og det vil være god avstand mellom bordene.

Det kan være en god idé å være litt tidlig ute med booking av bord hos À L’aise i tiden fremover, restauranten har allerede blitt fullbooket noen av de kommende dagene i mai noe som tyder på stor pågang blant gjestene som endelig kan få nyte et etterlengtet fransk gourmetmåltid.

Book Á L'aise her ➤

You may also like...