Her kan du reise på et spennende mateventyr til Himalayas høyder

thumb image

Endelig kan du spise lekre og helt autentiske retter fra Nepal i hovedstaden!

Kathmandu tar deg med på et mateventyr til Himalayas høyder, som Oslos eneste restaurant av sin art.

Prøv dumplings på ekte Nepal-vis

Hos Kathmandu får smaksløkene og sinnet en forførende, velsmakende reise direkte inn til Nepals gater. En god idé, er å fyre av mateventyret med den nepalske spesialiteten momos – små, dumplings-lignende herligheter. Her kan du velge om du vil ha de dampet eller stekt med deilig fyll av krydret kylling, lam eller blandede grønnsaker.

Videre i dette Nepalske måltidsparadiset, kan spisestedet friste med digg, stekt ris av for eksempel scampi eller kylling eller et nydelig Nepali Thali-sett av lam eller egg med potet.

Hvis du er i humør for noe sterkt, kan du drømme deg bort til flere spennende chilli-retter. Et ultimat valg her er Mix Chilli med chips, sopp og kylling. Yes please!

Kathmandu tar dine preferanser hjertelig i mot, også om du er veganer eller vegetar. De tilbyr nemlig et bredt utvalg av spennende, vaskeekte nepalske drømmetallerkener for alle og enhver.

Familien står sammen bak restauranten

Folka som står bak restauranten, er alle fra den samme sjarmerende og hyggelige familien. Her blir man møtt av glade fjes i en avslappet og nytelsesfull atmosfære. Servitørene sørger hele tiden for å gi deg full oppmerksomhet med en behagelig, gledesskapende tone.

Spis på gulvet

Restauranten er delt inn i to avdelinger, hvilket gir en følelse av en sann, førsteklasses utflukt til Nepal. Hvis man ikke føler for å sitte ved bordene, kan man i jordnær stil velge gulvet istedenfor! Det er utmerket.

Det er et unikt og minneverdig mateventyr du byr deg ut på, i det du entrer Kathmandus restaurant.

Ta med en god venn, kjæresten eller svigermor på en herlig reise til Himalayas høyder – book bord nedenfor!

Book Kathmandu her ➤Siste innlegg:

You may also like...