Bros kystgastronomi tar Ålesunds restaurantscene med storm

thumb image

Den 8. juni i fjoråret, etter ni arbeidsomme måneder med oppussing, åpnet Bro dørene til et restaurantparadis i Ålesund med sunnmørsk kystgastronomi i fokus.

Feiret årsdagen med kake, musikk og fest

Det har vært et suksessfullt år for restauranten, og eksakt ett år etter åpningen, gjorde de stas på seg selv med en velfortjent bursdagsfeiring.

Med andre ord, 8. juni var en gledens dag i Notenesgata i Ålesund. Ett-årsdagen bød på deilig bursdagskake til alle, både til personale og gjester. I tillegg til dette kunne man bli med på en musikalsk reise med en eksklusiv intimkonsert med artist Natalie Sandtorv i samarbeid med Ålesund Live og den legendariske programlederen Haakon Sørvik fra Morgenshowet på Radio Ålesund bak DJ-boothen. Sistnevnte kledd ut i royal kledning – et passelig antrekk for den storslagne begivenheten som endte i fest, latter og store, stolte “Hurra!”.

Se dette innlegget på Instagram

@nataliesandtorv ❤️ 📸 @viktormauren

Et innlegg delt av Ålesund Live (@alesund_live)

Bursdagsfeiringen var en suksessfull dag, som reflekterte det suksessfulle restaurantåret.

– Personalet har vært helt alfa-omega for restauranten

Men hvordan kan egentlig det første året beskrives?

Vi tok oss en prat med daglig leder på Bro, Ann-Helen Svinø.

-Det har vært et lærerikt og hektisk år, sier Ann-Helen med en gledelig stemme.

Videre forteller hun om viktigheten i å ha det helt riktige personalet.

-Personalet har vært helt alfa-omega for restauranten, forklarer Ann-Helen.

En unik perle i Ålesunds restaurantliv

Bro er ikke som alle andre restauranter. De har utviklet et særegent konsept hvor de satser på å løfte Ålesunds restaurantscene med en god miks av å være restaurant, lunsjplass, kaffebar, utested og aktivitetssted.

Restauranten består av ulike, interessante soner. Et besøk her, passer til ethvert humør, med kultur- og konsertscene innerst i lokalene, lounge med bibliotek, skjønne sittegrupper i midten og en herlig bar og kaffebar som vender ut mot gaten. Og listen stopper ikke der! “Drivhuset” er et eget rom hvor man kan sitte litt skjermet for lyd. Rommet passer perfekt om man ønsker å avholde et møte.

Det beste av sunnmørsk kystgastronomi

Nede hos Bro finner man selve restauranten hvor de bruker lekre, lokale råvarer som resulterer i svært velsmakende tallerkener. Her kan man smake seg gjennom konseptet “kystgastronomi” – en smaksmeny på 10-15 serveringer som utgjør 8 retter totalt, i tillegg til noen digge runder med snacks.

Oppe på bistroen kan man prøve en meget tiltalende à la carte-meny både til lunsj og kveld. På lunsjmenyen finner du retter som Briocheburger med nordisk coleslaw og grillmajones og Dagens fangst. Til kvelds kan du blant annet nyte appetittvekkende BROs skalldyrklasse av sjøkreps, krabbe, reker, blåskjell og kamskjell eller Uer med nykål & avrugakaviar, nypotet & smørsaus med gressløk.

Det må jo bare rumle i magen av tanken på alle disse kulinariske fristelsene man får i denne musikalske og kulturelle atmosfæren hos Bro.

Prøv selv – book bord i dag!


Siste innlegg:

You may also like...