Nyhet: Restaurant Code i Barcode

thumb image

For drøye to måneder siden åpnet Restaurant Code i Barcode, en moderne og lekent bistro/brasseri. Folkene bak lever og ånder for å lage den perfekte restaurantopplevelse.

Gjengen bak Vaaghals, gjorde det vågale da de åpnet restaurant midt mellom heisekraner og byggestøv på Bjørvika i Oslo. Fem år senere åpner nå den samme gjengen en ny restaurant et steinkast unna. Det er ingen ringere enn Jørn Lie, Jacopo Righetti, Eirik Strøm Lillebø og Christer Rødseth som står i spissen. Lie og Rødseth har begge erfaring fra det norske kokkelandslaget. Med på laget har de også Lillebø, kokk med lang fartstid blant annet Gamle Raadhus og Vaaghals. Righetti har ansvaret for vinutvalget og servicen. Han er utdannet vinkelner og har god erfaring i bransjen fra å jobbet på blant annet The Landmark London. En stjernekvartett rett og slett!

Knekker den kreative koden

Rødseth vil fungere som kjøkkensjef – slik som på Vaaghals. Derimot vil Code fokusere på andre ting, her skal kokkene få et skikkelig utløp for kreativitet! Selv om alle kokkene er klassisk utdannet vil det serveres klassiske retter som møter det moderne. For eksempel kan du finne den opprinnelige vegetariske løksuppen på menyen – med oksetunge. Her er menyen varierende og god, om det er lunsj, middag eller selskap man skal i – hvor man får alt fra 3 til 5 retter. Restauranten er ikke vegetarisk, men flere av rettene er enkle å gjøre kjøttfri hvis det er ønskelig. Her er det fokus på gode grønnsaker som er tilbredt med tid og omtanke. 

Leken uteservering

Restauranten har om lag 100 sitteplasser, i tillegg til uteservering på terassen i andre etasje om sommeren – og det skal være lekent. Her er det høyt under taket, stilen er moderne og lokalet bærer en preg av mørke og brente toner, som står i god kontrast til møblene som tydelig er inspirert av det mer klassiske.

Book Restaurant Code her ➤


You may also like...