Winemaker's dinner med Loimer

thumb image

12. februar har du muligheten til å bli bedre kjent med vinmaker Stefanie Lobner som kommer hele veien fra Weingut Loimer som ligger i Kamptal i Østerrike til Topphem i Oslo. Her blir det en helaften med en skreddersydd 4-rettersmeny som så klart står i stil med vinen Lobner presenterer.

Rimelig gourmetrestaurant

Topphem er gourmetrestauranten som man har råd til å besøke uten noe spesiell anledning. Konseptet er nordisk økologisk brasserie på Frogner i Oslo. Restauranten drevet av Simon Weinberg har fått mye skryt av anmeldere for sine rimelige gourmetretter, men også kunnskapen de ansatte har. Her får du både delingsretter, á la carte, 5-retters meny og Tabberas.

På Winemakers Dinner med Loimer har du muligheten til å oppleve og smake på en 4-retters meny i toppklasse som er skreddersydd av Topphem sine kokker til Lobner sin samling av vin, som hun vil presentere underveis i middagen.

Kveldens meny

Apperitif: Weingut Fred Loimer Extra Brut Reserve

4-retters meny:

Gravet og røkt ørret med pepperotkrem og løpestikke

Steambun med svinenakke og ramsløkmajones

Grillet andebryst med skorsonnerot, potet og plommesaus

Eplekakecrumble med rømmeis

Viner:

Weingut Fred Loimer Loiserberg Riesling 2016

Weingut Fred Loimer Käferberg Grüner Veltliner 2016

Weingut Fred Loimer Langenlois Pinot Noir 2015

Sattlerhof Savignon Blanc Beerenauslese 2017

Pris per person: 995,- (eks. billettavgift)

Weingut Loimer

Med basis i dyp respekt for bærekraft og naturen, besitter Fred Loimer i dag omrent 40 hektar av de beste vinmarkene rundt landsbyen Langenlois i Kamptal. Vinmarker som år etter år imponerer med sine benchmark grüner veltliner -og rieslingviner.

Book Winermakers Dinner day her ➤

You may also like...