Oslo Guide: Disse restaurantene holder åpent

thumb image

Med de nye retningslinjene i Oslo, som full skjenkestopp, går restaurantene en hard tid i møte. Den gode nyheten er at det fortsatt er en del restauranter som holder åpent.

Mange av restaurantene gjør alt de kan for å holde hjulene i gang og vil fortsatt by på den samme gode opplevelsen som alltid. Her passer restaurantene på at det er god avstand mellom bordene og gjester som ikke er fra samme husstand og jevnlig rengjøring, slik at du fortsatt kan dra ut og spise, og i tillegg støtte opp en hardt rammet bransje. Du vil også komme du deg trygt gjennom kvelden – husk bare å oppgi kontaktinformasjon til gjestene på bordet og ha på deg munnbind til og fra bordet, så er du good to go.

À L’aise

Den franskinspirerte restauranten byr på moderne eleganse og inviterer til en kveld utenom det vanlige. Her tilbys den samme, deilige maten (set-meny) med en spennende, alkoholfri drikkepakke til.

Obs! Ledig bord først i januar.

Book À L'aise her ➤

Listen to Baljit

Spise frisk, sprø og deilig indisk streetfood? Da skal du ta turen innom Listen to Baljit nederst i Frognerveien. I kontrast med noen av byens tyngre, tradisjonelle indiske restauranter har Listen to Baljit et mer moderne og ungdommelig preg over seg.

Book Listen to Baljit her ➤

The Golden Chimp

The Golden Chimp vil i tiden fremover kun servere fra deres A la carte-meny. Her finner du de samme deilig rettene som alltid! Blant annet deres gode dumplings, som man rett og slett ikke kan gå lei av.

Book The Golden Chimp her ➤

Sushibar + Wine Valkyrie Plass

Førsteklasses karbonnøytral sushi, laget med ferske, økologiske ingredienser. Sushibar+Wine kombinerer håndlaget sushi, nordisk design og bærekraftig utvikling.

Book Sushibar + Wine Valkyrie Plass her ➤

Sumo

Sumo holder fremdeles åpent og kan by på mange fristelser fra deres meny som er utarbeidet av den japanske stjernekokken Shigeki Iimura og Sumo-kjøkkensjefen Ion Sarcanean. Her får du en autentisk asiatisk matopplevelse, og med en meny som tilbyr både sushi og asiatiske varmretter vil man alltid finne noe som faller i smak til hele følget. Du finner Sumo i Oslo på Solli Plass og Storo.

Book Sumo Solli Plass her ➤

Book Sumo Storo her ➤

Andre restauranter som holder åpent:

Bacchus

Tre Stuer & Bar

Brutus

Smalhans

Døgnvill

Hrimnir

Silk Road

Kathmandu

New Delhi

KÖD

Smalhans

Lofthus Samvirkelag Tranen

Grefsenkollen (Tilbyr også mulighet til å booke egen bålpanne ute)

The Vandelay

Olivia

Listen oppdateres løpende…

Smitteverntiltak på restauranter i Oslo inkluderer for tiden:

  • Kun bordservering og sitteplasser for alle gjester, samt tilrettelegging for minst én meter avstand mellom alle i lokalet.
  • Påbud om munnbind innendørs for ansatte og gjester i alle situasjoner der man ikke sitter ved et bord
  • Skjenkestopp med forbud mot alkoholservering, restaurantene kan holde åpent uten å servere alkohol
  • Hyppig renhold og opplæring av personalet i smittevernshåndtering
  • Registering av alle gjester for smittesporing (slettes etter 14 dager)

You may also like...