Guide: Restauranter i Stavanger

thumb image

Høye fjell, langstrakte fjorder og kritthvite strender – Stavanger byr på mye flott natur, men restaurantlivet i byen er også noe å få øynene opp for. Her finner man restauranter i alle prisklasser og kjøkkentyper.

Restaurant SÖL

Restaurant SÖL er et spisested i hjerte av Stavanger hvor du virkelig kan ta det helt med ro og bare nyte et fantastisk måltid i et godt selskap. Her vil du få en ren og genuin matopplevelse hvor inspirasjonen blir hentet fra det nordiske kjøkkenet, blant annet fra Michelinrestauranten Noma i København.

Her er maten preget av gode råvarer, og fokuset er spesielt på grønnsaker. I tillegg til en fantastisk matopplevelse får du også god vinopplevelse med deres naturviner. Ellers finner du egenproduserte juser og øl fra lokale produsenter.

Hvor? Hetlandsgata 6

Book Restaurant SÖL her ➤

Døgnvill Stavanger

Døgnvill sin avdeling i Stavanger er det perfekte stedet å starte en kveld på, eller bare spise en god burgerlunsj. Her finner du blant annet saftige burgere, crispy fries og dødsgod milkshake! Her er kjøttet kortreist fra Jæren, og kvernet hos A. Idsøe i Stavanger. Burgeren her har flere ganger blir kåret til byens beste burger, og du finner restauranten sentralt plassert i Stavanger med kort avstand til butikker og bryggen.

Hvor? Skagen 13

Book Døgnvill Stavanger her ➤

Sumo Hall Toll

Sumo er et lekent og folkelig asiatisk fusion konsept , som fokuserer i høy grad på kvalitet og detaljer. Her er det et godt utvalg av mat – og mange spennende smakskombinasjoner på blant annet deres maki-meny.

Hvor? Skansegata 2 Pakhuset

Book Sumo Hall Toll her ➤

Diablito

Diablito er en spansk kjede startet for 32 år siden av Heming Holen i Palma på Mallorca, som nå har utvidet seg til fem restauranter til – og nå den syvende i Stavanger. Det er Holen sin sønn, Koll Svensen som driver Stavanger sin avdeling. Her finner man genuin spansk mat i hjertet av byen. Her skal man ha mulighet til å både danse og slappe av. På kveldstid i helgene vil musikken bli høyere, samt promillen. Du finner også en bar og takterasse i fjerde etasje. Perfekt sted å både spise og fortsette kvelden videre med noen spicy drinker!

Hvor? Strandkaien 26

Book Diablito her ➤

LES OGSÅ:

Oslo Guide: Disse restaurantene holder åpent

India Gate åpner ny restaurant i Bergen

Topp 10 Oktober: – En helt fantastisk kveld!

You may also like...