India Gate åpner ny restaurant i Bergen

thumb image

Søndag 15.november åpner India Gate sin fjerde restaurant – nå i Bergen! Gjør deg klar til en indisk reise.

Hos India Gate får du det mest spennende og ypperste innenfor det indiske kjøkkenet. Restauranten eies av Kaur Ramandeep og Manjit Singh, sistnevnte er også daglig leder og har en lang erfaring fra restaurantbransjen. Deres første restaurant åpnet for 11 år siden i Haugesund, og har senere ekspandert til Åkrehamn og Stord.

Til Haugesund Sentrum forteller Manjit: «India Gate har vært en stor suksess fra dag en». Nå gleder Manjit seg til å kunne ekspandere India Gate ytterligere, og ta bergenserne med storm. Selv om restauranten er splitter ny, har kokken over 25 år med erfaring og det lover jo alltid godt.

Restauranten er pyntet med indiske kunstgjenstander og fargerike historiske bilder. Mens man spiser lytter man til tradisjonell indisk musikk og blir dermed tatt med på en reise til India.

Bilde fra restauranten i Haugesund

Mange spennende retter på menyen

På menyen finner du tradisjonelle indiske retter med India Gate sin egen vri. Med over 100 retter på menyen er du garantert å finne noe som faller i smak. Her finner man alt fra Tandoori/grill retter til and, lam og kylling-retter. I tillegg finner du så klart sjømat på menyen, blant annet flere retter med tigerreker, som Prawn Curry som er sorte tiger reker kokt sammen med ingefær og indiske krydder fra Punjab.

Menyen har også et godt utvalg av vegetarretter som blant annet Punjabi Daal, som er gule linser forberedt i en rik saus av tomater, løk, ingefær og hvitløk, lager med punjabi krydder og urter.

Det er også mulig å spise lunsj og småretter mandag-lørdag kl. 14.00 – 18.00.

Book India Gate her ➤

LES OGSÅ:

You may also like...