Restaurant fra eget kjøkken?

thumb image

Restauranter tilbyr nå matkasser, så det eneste du trenger å gjøre er å varme opp og/eller anrette på tallerken. Og voilà – så kan du faktisk ta æren for restaurantmat fra eget kjøkken. Samtidig støtter du lokale restauranter i en vanskelig tid.

Jacob & Gabriel

Teamet opp med Strøm Mat & Bar tilbyr Jacob og Gabriel matkasser fredag og lørdag til alle i Skien og omegn. Matkassen inneholder en 3-retters meny i «Fjordland»-style for 400 kr, tilbredt av Strøm og Jacob & Gabriel. Maten blir vakuumpakket og du trenger bare å følge noen enkle instrukser for hvordan du går frem.

Foto: Jacob & Gabriel

Matkassen kan du hente på Jacob & Gabriel i tidsrommet 16-18 fredag og lørdag, eller du kan velge hjemkjøring fra kr 50 (pris varierer etter avstand). Maten blir da også levert et sted mellom 16 og 18.

Ønsker du å bestille matkasse til helgen?

Send en mail til info@jacoboggabriel.no med følgende info:

  1. Ønsker du bestille for fredag eller lørdag?
  2. Til hvor mange personer ønskes det matkasse til?
  3. Ønsker du å hente selv eller utkjøring?

Adresse: Bruene 1 (Skien)

Restaurant SÖL

Stavanger restauranten tilbyr matkasse hver dag i påskeuken! Matkassen inneholder en god hovedrett bestående av hverdagskost, med mulighet til å bestille med Tiramisu til dessert. Med maten følger det en enkel fremgangsmåte, så det skal gå enkelt og greit fra hentingen til maten står klart på bordet hjemme.

Bestilling skjer via mail: booking@restaurantsoel.no.

Obs! Siste frist for bestilling er 12:00 dagen før. Maten hentes mellom kl 14 og 16 samme dag. Husk å vis hensyn i henhold til myndighetens råd om avstand og håndhygiene. Antibac vil være tilgjengelig ved ankomst. Ta med en ren eske eller pose til å frakte maten hjem. Levering kan også bestilles for 75 kr ekstra, kan betales med Vipps. Husk å opplyse om allergier ved bestilling.

Adresse: Hetlandsgata 6 (Stavanger)

Flere restauranter tilbyr takeaway og andre kreative løsninger i disse dager – følg oss på instagram, @dinnerbooking_norge, for flere oppdateringer fra restauranter.

You may also like...