Besatt av smaker og visuell galskap

thumb image

Siden åpningen i 2015 har det haglet ned med gode anmeldelser, og kritikerne enes om at Bokbacka er en av hovedstadens beste restauranter. Nå er tiden inne for å løfte restauranten til det neste nivå og slippe kreativiteten løs. Rett og slett gå Berserk.

Tiden er kommet for å slippe kreativiteten løs

Bokbacka er en matbar i «omakase-stil», hvor kjøkkenet står for utvalget og presentasjonen. Her inviteres du inn til galskapens verden, og lar all tillit hvile på kokkene. Det nordiske spisestedet er en klar kanditat til Michelinstjerne, og er omtalt som en komfortabel restaurant i Michelinguiden.

Lenge har restauranten kvernet rundt ideen om å se bort fra restriksjonene til den tradisjonelle nordiske matbaren. Konseptet tar fortsatt utgangspunkt i Simon Weinberg sitt ønske om å forene naturlige råvarer og nyskapende teknikk, men blir en videreutvikling av det som ble skapt for fem år siden. For å kunne uttrykke restaurantens visjon med ord, er det nye konseptet blitt kalt Berserk by Bokbacka. Det nye navnet er med til å beskrive det restaurantens ønske: Å fri den kreative galskapen som bor i Bokbacka sine talentfulle kokker, og derfor la dem gå Berserk. Berserk by Bokbacka vil bli en visuell og gastronomisk opplevelse av de sjeldne.

Gåtefull meny

Rettene bærer fremdeles et klart preg av den nordiske estetikken, med overraskende og nyskapende tvister. Menyen er i utgangspunktet kun en oppramsing av råvarene som blir brukt i hver rett, som gjør det til en spennende opplevelse å se enkle og kjente ingredienser bli tilbredt til en velsmakende rett. De økologiske ingrediensene er nøye utvalgt og tar utgangspunktet i sesongens beste råvarer. Menyen forandrer seg ofte, og det gjør det alltid til en spennende opplevelse å besøke den intime restauranten. Ved å senke skuldrene og la kjøkkenet ta regien vil man ikke gå skuffet hjem. Kokkene og sommelieren presenterer hver rett med stor og smittende entusiasme.

Hvor? Skovveien 15 på Frogner i Oslo.

Book Berserk by Bokbacka her ➤

You may also like...