Topp 10: Gjestenes favoritter fra 2019

thumb image

Godt nyttår, kjære alle Dinnerbooking-lesere! 2019 er historie, og vi kan se tilbake på et fantastisk restaurant år med flere nyåpnede restauranter og spennende videreutvikling av de allerede etablerte. Blant annet kan vi nevne Hitchhiker, Restaurant KØL, Apotekergata No. 5 og Hrímnir Ramen som alle åpnet i løpet av 2019. Vi finner også noen favorittrestauranter blant gjestene, og disse har spesielt skilt seg ut!

Gjestene har talt – favorittene fra 2019

Hver gang en gjest bestiller bord gjennom Dinnerbooking får gjesten tilsendt et spørreskjema hvor han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vudering samt verdi for pengene. Her er noen utvalgte restauranter som ligger på topp 10 listen sammenlagt fra året 2019.

Årets nykommer Silk Road

Silk Road åpnet i september og det til store glede for folket. Det er ikke bare gjestene som er begeistret over rettene hos Silk Road, også anmeldere har latt seg imponere av restaurantens konsept. Her er nemlig alt 100% plantebasert – både maten, vinen og drinkene. Silk Road tar deg med på en reise fra den vestlige enden av silkeveien helt til det fjerne østen med deres tasting menu hvor man får servert 15 retter. Her ligger ikke fokuset bare på organiske ingredienser, men også på lokale og biodynamiske produkter så langt som det er mulig. I tillegg gir Silk Road tilbake ved å donere en sum av hvert måltid til veldedige restauranter, les mer om det her. Dagens Næringsliv sier dette om Silk Road: Silk Road overbeviser i krevende oppgave: vegansk, økologisk og kortreist fine dining.

Book Silk Road her ➤

Italiensk atmosfære hos Arno Ristorante

Arno Ristorante byr på italiensk hverdagskos, noe som faller i smak hos gjestene som gjerne kommer igjen og igjen. Her er det lave skuldre og behagelig stemning. Driverne av restauranten har en lidenskap for å lage sunn og god italiensk mat. All mat lages fra bunnen: brød, pizza, sauser og desserter. Her får du god hjemmelaget italiensk mat i koselige omgivelser! Hvis man ønsker en full italiensk opplevelse skal man gå for en forrett (anitpasti), primi, hovedrett (secondi) og avslutte med en dessert (Dolci).

Book Arno Ristorante her ➤

Tradisjonelt hos Værtshuset Bærums Verk

Værtshuset Bærums Verk er et klassisk og tidløst sted. Det rødmalte tommerhuset ligger like ved elven Lomma og er inndelt i flere værelser. Hvert værelse har sitt en helt egen særpregenhet med forskjellig innredning og størrelse. Det er i all hovedsak norsk mat på menyen, som består av gode råvarer.

Book Værtshuset Bærums verk her ➤

Liste over gjestenes favoritter fra 2019:

  1. Restaurant Smak (Tromsø)
  2. Silk Road (Oslo)
  3. Restaurant SÖL (Stavanger)
  4. À L’aise (Oslo)
  5. Bokbacka (Oslo)
  6. Værtshuset Bærums Verk (Bærums verk)
  7. Jacob & Gabriel (Skien)
  8. Restaurant Nyt (Bodø)
  9. Arno Ristorante (Oslo)
  10. Hundholmen Brygghus (Bodø)

You may also like...