Allerede en favoritt hos gjestene

thumb image

Nyåpnede Bro i Ålesund er allerede på topp 5-lista hos DinnerBooking, måneden etter de åpnet dørene for første gang.

Juli er en måned som er preget av mye ferie hos restaurantene. Likevel er det noen som holder åpent hele sommeren, blant annet disse, som fikk de beste anmeldelsene hos DinnerBooking i sommermåneden:

Topp 5-listen for juli hos DinnerBooking

  1. Restaurant Smak, Tromsø 
  2. Happolati, Oslo
  3. Døgnvill Stavanger, Stavanger 
  4. Bro, Ålesund 
  5. Døgnvill Burger Vulkan, Oslo 

Restaurant Smak i Tromsø troner fremdeles på toppen, noe den har gjort nesten samtlige av månedene så langt i 2018. På andreplass følger den asiatiske restauranten Happolati i Oslo. Både tredje- og femteplassen gikk til Døgnvill, henholdsvis avdeling Stavanger og Vulkan.

Fjerdeplassen på listen for juli gikk til en ganske fersk restaurant. I starten av juni åpnet nemlig Restaurant Bro i Ålesund, som er både en kafé, restaurant og cocktailbar. 

– Det har gått veldig bra! Vi har blitt tatt veldig godt imot av Ålesund. Restauranten er full nesten hver dag, sa daglig leder, Ann-Helen Svinø, en måned etter åpning. 

– Det er allerede en del stamkunder som har kommet mange ganger til oss og gitt uttrykk for at de liker stedet veldig godt. Det tar vi som et godt tegn, fortalte hun videre.

Gjestene sier følgende om restauranten:

«Takk for er veldig bra måltid – kombinasjonen av gode råvarer og godt håndverk gjorde det til en kveld vi vil minnes!» (Kjetil)

«Alt var perfekt. Har ingen kommentar. Kommer tilbake ganske snart.» (Inna)

«En fantastisk opplevelse, nydelig mat og flott service» (Margit)

LES OGSÅ: Opplev legendarisk tilberedning av and hos À L’aise
LES OGSÅ: Guide: Historiske spisesteder

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for juni er basert på 791 gjesteanmeldelser.

You may also like...