Anmelderne har talt: den nordnorske restauranten stikker av med seier igjen!

thumb image

Dette var gjestenes topp 10 restauranter i april.


1219 gjester anmeldte sine restaurantbesøk via Dinnerbooking i april. Disse spisestedene blir rost høyest.

Blant topp fem finner vi byer på kryss og tvers av Norge. Tromsø, Stavanger og Oslo er gjengangere og nok en gang regjerer favoritten fra nord, Restaurant Smak, førsteplassen. Det er med andre ord ikke en overraskelse, for de har nemlig vært en stødig vinner helt siden fjoråret. En tur innom denne restauranten viser seg altså å være verdt et besøk.
Etterfølgende finner vi Restaurant Söl, À L’aise, Jacob & Gabriel og Lofthus Samvirkelag Tranen.

Toppbilde: Marius Fiskum / www.mariusfiskum.no

Restaurantlokale
Foto: Restaurant Smak

Dette sier gjestene om Restaurant Smak (Tromsø):

“Vi har som alltid en fantastisk matopplevelse når vi er innom smak. Dere er på høyde med de aller beste! En stjerne er på sin plass” (Jeanette)

“Dette var en svært hyggelig opplevelse. Maten var utsøkt, personalet var hyggelig, imøtekommende og oppmerksom. Kan anbefales.” (Betty)

Book Restaurant Smak her ➤

Dette sier gjestene om Restaurant Söl (Stavanger):

“Tusen takk for en nydelig middag og helt hærlig service. Dere er den beste restauranten i byen. Et sted hvor plutselig barndomsminner dukker opp fordi dere trigger det ved å hente inn og trylle frem smak og lukt fra barndommens paradis, naturen. Takk!” (Kjersti)

“Knallgod mat og vin som var perfekt tilberedt og som ble toppet m en utrolig god dessert! Utrolig flink servitør som kunne sakene sine!!” (Minge)

Book Restaurant Söl her ➤

Dette sier gjestene om À L’aise (Oslo):

“»There is no love sincere than the love of food» . À L’aise demonstrerte at George Bernard Shaw’s sitat fremdeles står seg. Et storslått måltid i fantastiske omgivelser med suveren service. A grand merci!” (Eivind)

“En fantastisk mat og vinmatch, nydelige smaker. Matkunst på sitt beste! Omgivelsene, servicen og lun stemning ga oss ro og nytelse av en uforglemmelig kveld.” (Astrid)

Book À L'aise her ➤

Gourmet mat
Foto: À L’aise

Dette sier gjestene om Jacob & Gabriel (Telemark):

“Nydelige smaker hele veien og perfekt og lekkert presentert. Terningkast 6++++. Vi kommer garantert igjen! Vinpakke til 2 som ikke drikker vin,- nydelig” (Vivi-Ann)

“Takk for et fantastisk arrangement – stor fleksibilitet, vidunderlig mat (såååååå god!), fantastisk servering. Alt helt topp!!!” (Tania)

Book Jacob & Gabriel her ➤

Dette sier gjestene om Lofthus Samvirkelag Tranen (Oslo):

“Byens beste pizza og service! Hvor samtlige av betjeningen alltid sørger for at du har en fin kveld” (Kari)

“Byens beste pizza – ferdig snakket. Gøyeste vinliste med særlig fokus på naturvin, som er meget sympatisk priset! Folket som jobber her gjorde kvelden til et eventyr for tenåringene og oss aldrende. Vi kommer igjen, og igjen!” (Elisabeth)

Book Lofthus Samvirkelag Tranenl her ➤

Topp 10 på DinnerBooking i april:

  1. Restaurant Smak, Tromsø
  2. Restaurant Söl, Stavanger
  3. À L’aise, Olso
  4. Jacob & Gabriel, Telemark
  5. Lofthus Samvirkelag Tranen, Oslo
  6. Kolonihagen Frogner, Oslo
  7. Troll, Trondheim
  8. Vaaghals, Oslo
  9. Zuuma, Ålesund
  10. Katla, Oslo

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for april er basert på 1219 gjesteanmeldelser.

You may also like...