Topplisten 2020: Gjestenes 10 favorittrestauranter

thumb image

Til tross for restriksjoner og stengte restauranter, har 2020 klart å by på flere gode restaurantopplevelser. Dette er de 10 beste anmeldte restaurantene fra året som har gått.

2020 har vært med til å minne oss på hvor mye man verdsetter å kunne gå ut å spise en god middag, gjerne med et glass vin til. Samtidig kan vi se tilbake på et år hvor flere restaurantene klarte å skape nye, kreative konsepter, som alternative drikkepakker og takeaway-kits.

Vi gleder oss til et nytt år med mange gode restaurantopplevelser, kanskje du finner din neste på denne listen?

Her er de spisestedene som DinnerBooking sine brukere likte best i 2020.

  1. Umami (Harstad)
  2. Marlenes Bistro (Kongsberg)
  3. Restaurant SÖL (Stavanger)
  4. Sumo Vestkanten (Bergen)
  5. Silk Road (Oslo)
  6. À L’aise (Oslo)
  7. Takashi (Oslo)
  8. Berserk by Bokbacka (Oslo)
  9. Izakaya (Oslo)
  10. Kathmandu Restaurant (Oslo)

Umami

På førsteplass finner vi Umami. Restauranten er det siste tilskuddet til Harstads gourmetliste og ble kåret til Nord-Norges beste restaurant i 2017 av The White Guide Nordic.

Når du booker bord hos Umami kan du velge mellom to ulike menyer: Sesongmeny og Vårt Univers. Sesongmenyen kommer i fem serveringer, mens Vårt Univers er en totalpakke som består av åtte serveringer.

Book Umami her ➤

Marlenes Bistro

Marlenes Bistro er ett av Kongsbergs hyggeliste spisesteder og byr på mange fristelser. På menyen finner du alt fra pizza, salater, fisk til saftig indrefilet – men felles for alle rettene er at alt er laget fra bunnen av med ekte bistroglede.

Vi gleder oss til når Marlenes Bistro åpner dørene sine igjen!

Book Marlenes Bistro her ➤

Restaurant SÖL

Restaurant SÖL er en fast gjenganger på Topp 10-listen. Det som skiller Restaurant SÖL fra andre restauranter er at grønnsakene er i sentrum, mens kjøtt eller fisk er en del av tilbehøret. Restaurant SÖL er altså et unikt spisested hvor du kan slappe av og nyte god mat og drikke i godt selskap. Her vil du få en ‘ren’ matopplevelse inspirert av det nordiske kjøkken.  

Book Restaurant SÖL her ➤

Sumo Vestkanten

Sumo er allerede velkjent i Oslo, Stavanger og Bergen. I April åpnet de ytterligere en restaurant på Vestkanten Storsenter i utkanten av Bergen. På Storsenteret er det shoppingmuligheter, badeland, bowling og mye mer. Sumo er dermed et perfekt avbrekk mellom morsomme opplevelser. Restauranten tilbyr et lekent og folkelig asian fusion konsept. Her vil du alltid få det samme gode utvalget av sushi og varmmat.

Book Sumo Vestkanten her ➤

Silk Road

På samme måte som det infamøse handelsnettverket Silkeveien gjorde det mulig for flere ulike regioner å utveksle kulturer, tar Silk Road deg med på spennende, gastronomisk reise og en uformell fine-dining måltidsopplevelse inspirert av hele verden. Restauranten fokuserer på å bruke lokale og økologiske råvarer og menyen er 100% plantebasert. 

Book Silk Road her ➤

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for 2020 er basert på 33,017 gjesteanmeldelser.

Se mange andre anmeldelser på DinnerBooking.com

You may also like...