Dette er gjestenes februarfavoritter

thumb image

Franskinspirert gourmetrestaurant til topps igjen.

I februar har over 1600 norske gjester anmeldt restaurantbesøkene sine gjennom DinnerBooking.com. På toppen av listen finner vi den franskinspirerte gourmetrestauranten À L’aise.

Restauranten åpnet i februar for ett år siden, og har mottatt flotte tilbakemeldinger av både gjester og anmeldere siden da. I 2017 ble À L’aise kåret til månedens beste restaurant hos DinnerBooking hele to ganger, og starter altså ikke 2018 med å være noe dårligere.

Dette skriver gjestene om À L’aise:

“Dette er garantert en av Oslos nye stjernerestauranter. (…) Skal du virkelig kose deg – ikke nøl….bare å bestille et bord!” (Arne-Inge)

“Lekre lokaler, følte oss veldig velkomne. Alt i alt en fantastisk fin opplevelse.”
(Else)

“En meget god stemning. Perfekt service.”
(Pål)

“Veldig bra, fra vi kom til vi gikk.”
(Jon)

Det er ikke bare gjestene som har latt seg imponere av À L’aise – også skumle kritikere har skrytt av sjefskokk Ulrik Jepsen og resten av gjengen på den franske restauranten. 6-erne har trillet inn, og både Aftenposten, Dagbladet, VG og Dagens Næringsliv har belønnet opplevelsen med toppkarakter.

Topp 5 på DinnerBooking i februar:

  1. À L’aise
  2. Lofthus Samvirkelag Tranen
  3. Handwerk Botaniske
  4. Troll
  5. Vaaghals Restaurant
Foto: Ingar Næss

Foto: Ingar Næss

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for februar er basert på 1654 gjesteanmeldelser.

You may also like...