– Maten var fantastisk. Et høydepunkt!

thumb image

Disse restaurantene fikk de beste anmeldelsene hos DinnerBooking i desember.

Desember er over og hverdagen er i gang igjen i et nytt år. I desember anmeldte 2536 gjester sine restaurantbesøk gjennom DinnerBooking. De fem restaurantene som fikk de beste anmeldelsene kommer ikke som noen overraskelse.


Fransk eleganse på topp

Førsteplassen gikk til den klassiske ‘fine dining’-favoritten À L’aise i Oslo. Siden åpningen for snart to år siden har restauranten høstet knallsterke anmeldelser fra både gjester og anmeldere.

Foto: À L’aise

Dette skriver gjestene om À L’aise:

«Fantastisk service hele veien. Meget god mat, og svært dyktig og kunnskapsrik vinkelner.» (Jens)

«Et restaurantbesøk som ga oss gode minner som vi vil ta vare på lenge. Meget hyggelige og flinke servitører, alle sammen. Vertskapet med sin personlige, hyggelige og meget kompetente utførelse satte prikken over i’en.» (Per Eivind)

«Andre gang jeg er på Alaise, Alt er perfekt. Igjen. Tusen takk!!» (Rune)

Book À L'aise her ➤

Nykommer av året stadig på listen

En annen gjenganger på lista er Restaurant SÖL i Stavanger. Restauranten åpnet i februar i fjor, da tre unge kokker satset alt de hadde på å starte sin egen restaurant. Det var bra de gjorde, for SÖL kom på topp 5-listen hele syv ganger i året som gikk.

Restaurant SÖL.

Foto: Thomas Faa

Dette sier gjestene om Restaurant SÖL:

«Intimt, uhøytidelig og veldig hyggelig atmosfære, uten at det svekker inntrykket av at dette er et lite mattempel der profesjonaliteten ruler. Veldig bra!» (Pål)

«Fantastisk å bli ønsket velkommen i døren av en hyggelig danske, tilbud om å henge opp tøyet og ført til bordet i et koselig og trivelig lokale. Maten ble presentert og det var imponerende hva de visste om den enkelte rett. Vi kommer svært gjerne tilbake!! (min far på 85 år, ønsker å spise fast der 1 gang i uken!)» (Linda)

«Tusen takk for en fantastisk kveld, med nydelig mat og fantastisk service! Spennende med nye og gode smaker! Definitivt Stavangers beste restaurant i forhold til verdi for pengene – kanskje også bare rett og slett Stavangers beste restaurant!» (Gry)

Book Restaurant SÖL her ➤

Topp 5 restauranter i desember:

  1. À L’aise (Oslo)
  2. Værtshuset Bærums Verk (Bærums Verk)
  3. Restaurant SÖL (Stavanger
  4. Døgnvill Burger Vulkan (Oslo)
  5. Happolati (Oslo)

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for november er basert på 2536 gjesteanmeldelser.

You may also like...