Gjestene hyller nordisk-inspirerte Arakataka: «Vi elsket det!»

thumb image

Arakataka fikk de beste tilbakemeldingen på DinnerBooking i juli.

Kropper har bruk for hvile, og folk i restaurantverden er også av kjøtt og blod. Naturlig nok har mange kokker og servitører holdt seg unna putrende gryter og oppdekkede bord i årets syvende måned.

Men langt fra alle. Det har nemlig vært stor gjennomstrømning på mange av de sommeråpne restaurantene rundt om i landet, og nesten 600 gjester har anmeldt deres restaurantbesøk via DinnerBooking i juli.

Arakataka, som også tidligere har fått svært gode anmeldelser her på DinnerBooking, har fått de aller beste tilbakemeldingene. Det nordisk-inspirerte spisestedet har kapret førsteplassen foran bydelsrestauranten Brutus på Tøyen og Skien-restauranten Strøm og Bar.

Bestill Arakataka her ➤

Supre kombinasjoner og fantastisk service

Tina er én av de mange gjestene som skryter av maten på Arakataka. Hun mener kokkene er flinke på å finne frem til råvarer som passer hverandre og skriver at kombinasjonene var supre. Hun fortsetter:

«Veldig god variasjon i 5-retters menyen, men med rød tråd. Sausene var ekstremt godt smaksatt. Vi elsket det, vi kommer tilbake!»

Kim er litt mer kortfattet i omtalen, men ikke mindre imponert over maten:

«Terningkast 6», konkluderer han.

Også teamet ute i restauranten får klapp på skulderen. Rolf skriver:

«Fantastisk serviceteam med solid fagkunnskap.»

Foto: Arakataka

Foto: Arakataka

Topp 5 i Norge i juli:

  1. Arakataka, Oslo
  2. Brutus, Oslo
  3. Strøm Mat & Bar, Skien
  4. Strand Restaurant as, Stabekk
  5. Døgnvill Stavanger, Stavanger

Om resultatet: 

Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der man kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for juli er basert på 594 gjesteanmeldelser.

You may also like...