– Dette er utvilsomt byens beste restaurant

thumb image

«En opplevelse. Ble stappmett, smørblid og svært fornøyd.»

Siden Restaurant Smak åpnet i Tromsø for et år siden, har det gått rette veien for spisestedet. Ved åpningen fortalte Eva-Linda Ramnestedt bak restauranten at de hadde en ambisjon om å skape en restaurant på internasjonalt toppnivå. Kort tid etterpå ble Restaurant Smak belønnet med en fin plassering i anerkjente White Guide Nordic, som ett av de beste spisestedene i Norge.

På DinnerBookings topp 10-liste fra hele 2017 havnet restauranten på førsteplass, og markerte seg som den restauranten som hadde de aller mest fornøyde gjestene.

Oppskriften for suksessen er ifølge dem selv ganske enkel:

– Vi leverer bare det vi selv har lyst på – god mat og drikke, hyggelig atmosfære og en smak av verden, sier Eva-Linda Ramnestedt. 

Nå er Restaurant Smak igjen gjestenes favoritt og troner på toppen av topp 5-lista for mars.

Dette skriver gjestene om Restaurant Smak:

«Særdeles nydelig og lokal mat, hyggelige servitører, og mange små overraskelser underveis. En opplevelse. Ble stappmett, smørblid og svært fornøyd.» (Jonas)

«Helt fantastisk!!» (Svein)

«En helt enestående kveld. Fantastisk god, spennende mat, tuftet på lokale råvarer. Nydelige tilpassede viner.Svært hyggelige ansatte. Dette er utvilsomt byens beste restaurant, og jeg tror man skal reise langt for å finne noe som overgår SMAK.» (Helga)

«Tusen takk for en fantastisk opplevelse. Mat og service var i verdensklasse.»

Topp 5 på DinnerBooking i mars

Topp 5-listen for mars er

  1. Restaurant Smak (Tromsø)
  2. Lofthus Samvirkelag Tranen (Oslo)
  3. Jacob & Gabriel (Skien)
  4. The Golden Chimp (Oslo)
  5. Troll (Trondheim)

    Foto: Restaurant Smak

    Foto: Restaurant Smak

Om resultatet: Hver gang en gjest bestiller bord gjennom DinnerBooking, får gjesten tilsendt et spørreskjema der han eller hun kan vurdere restauranten ut fra mat, betjening, stemning, samlet vurdering samt verdi for pengene. Det betyr at en gjest kun kan bedømme en restaurant hvis vedkommende faktisk har besøkt den. Resultatet for mars er basert på 1502 gjesteanmeldelser.

You may also like...