Anmeldernes topp 10 rimelige spisesteder

thumb image
Foto: Smalhans

Aftenposten har laget en topp 10 liste over gode og rimelige spisesteder i Oslo, som jo passer godt med januarlommeboken. På denne listen finner vi blant annet Hrímnir Ramen, Smalhans og The Dubliner.

The Dubliner

The Dubliner er stedet man skal dra til for en skikkelig britisk pubstemning. Her får du ulike typer med fatøl, stemningen er god med levende musikk flere ganger om uken – og maten topper det hele! Puben som har eksistert helt siden Norge arrangerte Lillehammer – OL i 1994 ble fort populær og har til og med utvidet to ganger. Her får du blant annet «Dubliner Bacon and Cheese Burger» med fries, for 139 kr – billigere burger i Oslo sentrum er vanskelig å finne! De tilbyr også vegetarisk burger. Vi anbefaler dere «Irish Stew» (123 kr) som serveres med brød og smør.

Hvor? Rådhusgata 28

Book The Dubliner her ➤

Hrímnir Ramen

Ramenbaren på Vulkan vet hvordan å imponere med både priser og ramennudlene sine. Her blir tradisjonelle nordiske og japanske teknikker mikset sammen. Det er den amerikanske mikrobiologen David Quist som står bak ideen og restauranten, med hjelp av restaurantgruppen Lava. Her serveres det kun to hovedretter – ramen med kjøtt og ramen uten kjøtt med forskjellige toppinger. Prisene ligger på rundt 200 kr.

Hvor? Maridalsveien 9a

Book Hrímnir Ramen her ➤

Smalhans

I 2016 ble Smalhans «Bib Gourmand» – merket av det smaksvante panelet i Michelinguiden. En pris som gis til noen få restauranter som tilbyr god mat til rimelige priser. En pris som Smalhans mildt sagt kler godt! Her får du kvalitetsmat til en pris som ikke ruinerer lommeboken. Hver dag fra 16.00-18.00 serveres det husmannskost til 175 kr, denne skiftes ut daglig. Ellers kan du kaste deg ut på en 10-retters for kun 675 kr, som skiftes ut ukentlig. Her får du mye for penga!

Hvor? Ullevålsveien 43

Book Hrímnir Ramen her ➤

You may also like...