Lava Oslo vinterfest – har du sikret deg et bord?

thumb image

Lava Oslo holder rett og slett en matfest 17-23 februar – mange billetter er solgt hittil så her gjelder det å få sikret seg en selv! Uken blir en restaurantopplevelse man neppe vil gå glipp av.

Lava Oslo arrangerer en ukes matfest hvor du kan spise deg gjennom hele byen på syv av deres kritikerroste restauranter til en fantastisk pris. For kun 350-500 kan du spise 3-5 retters menyer på SentralenSmalhansBrutusKatlaHrímnir, The Golden Chimp og Hitchhiker. Vi har tidligere skrevet om noen av restaurantene her. Nå får du et lite innblikk av hva som venter deg på noen av de andre restaurantene.

Hrímnir Ramen

Kritikerroste Hrímnir Ramen er ikke hvilken som helst ramenbar. Her utforskes det med ulike smaker og teknikker fra både Norden og Japan, som både faller i smak hos anmeldere og gjester. Restauranten går bort fra fastfood konseptet, som jo ramen egentlig er for japanerne. Istedenfor så skaper Hrímnir en opplevelse rundt den egentlig enkle matretten. I tillegg til å servere førsteklasses ramennudler, er folka bak Hrímnir også svært miljøbevisste. Les mer om prisen de mottok for sin bærekraftige restaurant her.

Hvor? Maridalsveien 9a

Book Hrímnir Ramen her ➤

Smalhans

Smalhans sitt mål er å servere god og smaksrik mat til en rimelig penge. Tre år etter oppstarten i 2012 ble de skjenket med utmerkelsen «Bib Gourmand» av Michelin-guiden, som går til de restaurantene som gjør akkurat det Smalhans har som mål – servere god mat til en billig penge. Her jobbes det hardt med å finne kvalitetsvarer til en riktig pris og utnytte råvarene for alt det er verdt. Her kan du forvente deg deleretter og fantastisk naturvin.

Hvor? Ullevålsveien 43

Book Smalhans her ➤

Brutus

Brutus er i bunn og grunn en vinbar i Gamle Oslo bydel, men serverer også fantastisk mat. Sammen med naturvin, blir det servert matretter der grønnsakene er i fokus. Man har både mulighet til å bestille småretter som ost og østers, samt vinpakke eller en 6-retters meny. Kjøkkenet ligger sentralt og åpent plassert i restauranten.

Tartar med sylta shitakesopp, estragon emulsjon og jordskokk chips. Foto: Monica Strømdahl

Hvor? Eiriks gate 2B

Book Brutus her ➤

You may also like...