Fantastisk uteservering på toppen av Oslo!

thumb image

Med et glass vin, en nystekt pizza og utsikt over hele Oslo by kan få ting gå galt. Grefsenkollen Restaurant sørger for en utmerket utesevering, magisk utsikt og god pizza.

Grefsenkollen er tradisjon og historie i møte med en ambisiøs restaurant med fantastisk utsikt over byen og fjorden. Her er man velkommen om det er til en smakfull restaurantopplevelse, lunsj, kakao etter en tur i marka eller hjemmelaget pizza på terrassen. Her vil man uansett dra fra mett, glad og inspirert!

To uteserveringer

Grefsekollen tilbyr hele to uteserveringer. På den nedre terrasse serveres den populære pizzaen. Her kan menyen friste med flere pizzavarianter med både rød og hvit saus. Her finner du alt fra «Barnslig Godt» som er en klassisk skinkepizza til «Sterk Elg» som består av mozzarella, salami av elg og jalapeños. På den øvre terrasen serveres det retter fra restaurantens à la carte meny. Det dekkes på terrassen eller i Vinterhagen ved fint vær. Man har bordet på begge terrasser i to timer, men det er mulig å legge igjen en kommentar ved bookingen om eventuelt ønske om lengre tid, så forsøker restauranten å få det til. Skulle det være dårlig vær dekkes det på inne.

Hvor? Grefsenkollveien 100, Oslo

Book Grefsenkollen her ➤

Foto: Peder Opland

You may also like...