Søte boller: Babbo Øvrefoss har Oslos mest uimotståelige bakverk!

thumb image
Foto: Babbo Øvrefoss

Det er en tidlig morgen i Oslo, og byens gater er fortsatt innhyllet i en rolig stillhet. Men på hjørnet av Øvrefoss har et lite bakeri og kafé allerede åpnet dørene: Babbo Øvrefoss!

Babbo Øvrefoss, med sine innbydende dufter av søte boller, nybakt brød og ferske bakverk, har blitt et yndet tilholdssted for både lokale beboere og tilreisende matelskere som vet hvor de finner det beste av det beste! Babbo føyer seg til den lange listen av bakeri i Oslo!

Surdeig og søte boller

Når du trår inn i Babbo Øvrefoss, møtes du umiddelbart av en bølge av varme og hygge. Det åpne bakeriet er selve hjertet av stedet, hvor bakere står og arbeider med rolig presisjon, med hender dekket av mel og deiger som eltes med omsorg. Lukten av surdeigsbrød som nettopp har blitt tatt ut av ovnen fyller rommet, blandet med hint av søte boller og krydret kaker.

Stemningen i Babbo Øvrefoss er både avslappet og livlig. Lokalet er innredet med enkle, rustikke møbler som gir en følelse av hjemmekos. Her sitter folk i små grupper og nyter frokost eller lunsj, noen med en bok i hånden, andre i dype samtaler. Det er et sted hvor tiden synes å stå stille, og hvor det er rom for å nyte øyeblikket.

Babb Øvrefoss er best!

På menyen finner du en rekke fristelser som vekker minner om bestemor sitt kjøkken. En klassiker er deres bløtkokte egg servert med surdeigsbrød, Comté og smør – en enkel, men perfekt kombinasjon som gir en nydelig start på dagen. For de som ønsker noe mer mettende, er potetkake med kremost og gravlaks et populært valg. Den myke kaken, med sin sprø kant og fyldige smak, harmonerer perfekt med den delikate laksen og den kremete osten.

Men det er ikke bare de salte rettene som imponerer. Babbo Øvrefoss er også kjent for sine søte fristelser. Den tykke pannekaken med bær og pisket smør er en favoritt blant gjestene. Pannekakens luftige konsistens og de søte, saftige bærene er en fryd for både øyne og gane. Kombinasjonen av den lett syrlige yoghurten, sprø granola og fersk basilikum gir en forfriskende og balansert frokostopplevelse.

Digg sandwich

For lunsj er surdeigssandwichene et sikkert valg. Den fyldige sandwichen med pastrami, cheddar og pickles er et smakfullt og mettende alternativ som passer perfekt sammen med en kopp nytraktet kaffe. Eller hva med en toast med gresskar og cheddar? Den milde sødmen fra gresskaret sammen med den smeltede osten er en uimotståelig kombinasjon.

Babbo Øvrefoss er et sted hvor mennesker møtes og deler øyeblikk. Hvor man kan sitte i timevis og bare nyte atmosfæren, de deilige luktene og smaker som bringer tilbake gode minner. Her er det rom for alle, enten du kommer alene for å ta en pause fra hverdagen, eller du kommer sammen med venner og familie for å nyte en god frokost eller lunsj.

Babbo Øvrefoss ligger sentralt til på Øvrefoss i Oslo, med gode kollektivforbindelser og enkel tilgang til nærliggende attraksjoner. Bakeriet åpner tidlig hver dag og serverer både frokost og lunsj. Menyen oppdateres jevnlig for å sikre at de alltid tilbyr ferske og spennende retter basert på tilgjengelige råvarer og kokkenes kreative impulser.

Fantastisk bakst

Enten du er på utkikk etter en rask matbit på farten eller ønsker å tilbringe en rolig morgen i hyggelige omgivelser, er Babbo Øvrefoss stedet for deg. La deg friste av deres fantastiske bakst og nyt en smakfull opplevelse som vil varme både kropp og sjel. Et bakeri i Oslo du sent vil glemme!

You may also like...