Sjøslag: Larviks nye storsatsing!

thumb image

Sjøslag er Larviks nye storsatsing innenfor restaurantbransjen. Her får du sommerfølelsen på brygga!

Ingenting er som norsk sommer på brygga med godt selskap rundt bordet og fersk sjømat på fatet. Sjøslag byr på en fantastisk uteservering på Fritzøe Brygge, med utsikt over havgapet. Med gåavstand til butikker og bystranda ligger restauranten perfekt til som et lite avbrekk, både til lunsj eller et lengre middagsbesøk på slutten av dagen.

På den sesongbaserte menyen finner du mye spennende og du kan blant annet begi deg ut på dagens 3 retter, spør servitøren, stol på kokkene og la de servere deg dagens 3-retter med forrett, hovedrett og dessert. Sjøslag er opptatt av ferske råvarer og får sjømat levert direkte fra Brødrene Berggren. Nå finner du blant annet villfangst, røkt ørret salat og blåskjell på menyen, men du finner også andre retter enn sjømat som skinkesalat og kalveentrecôte.

Sjøslag sørger også for sommerens happening på brygga. I samarbeid med Brødrene Berggren inviteres det til bugnende sjømatfest alle onsdager i juli klokken 13-16. Her skal det bugne av sjømat i ytterste kvalitet. For å vite mer klikk her.

Sjøslag tilbyr ellers lunsj torsdag- søndag og kveldsmeny onsdag-søndag.

Hvor? Fritzøe brygge 1, Larvik

Book Sjøslag her ➤

You may also like...