Helmersen: En liten del av Middelhavet i hjertet av Tromsø

thumb image

Smakfulle småretter og snacks er alltid lekkert, hos Helmersens Delikatesser vil dine middelhavsdrømmer gå i oppfyllelse. Oliven, gode oster, skinker, Mont d’or og saftig surdeigsbrød…trenger vi si noe mer?

Helmersen Delikatesser & Vinbar er en delikatessebutikk, cafe og vinbar i hjertet av Tromsø. Her finner du frokost, lunsj og en spennende snack- og smårettmeny. Butikken og vinbaren ligger sentralt plassert i Storgata i sentrum, og er populær blant byens befolking, men også blant tilreisende. I 2019 ble store deler av bygget renovert, men de originale tømmerveggene fra 1823 er fortsatt synlige i store deler av lokalet, og skaper en behagelig kontrast sammen med eikeparkett og moderne fargevalg, som bidrar til et lunt og innbydende preg.

Moderne kvalitetsvin og middelhavsinspirerte retter

I baren hos Helmersen bys det på moderne kvalitetsvin og en sesongbasert meny inspirert av middelhavsmat med nordnorske råvarer. Mat og matkultur fra kontinentet, nærmere bestemt Italia, Frankrike og Spania er hovedtanken bak konseptet, rett og slett en liten europeisk oase i Tromsø. Skandinavia er så klart også representert med de beste produktene av høy kvalitet. Norske oster er blitt Helmersens spesialitet og det selges Kraftkar, Munkeby, Rueslåtten og oster fra Kjerringøy gård, Stavanger Ysteri, Orkladal, Bo Jensen, Lofoten Gårdsysteri og Grindal Ysteri.

Kvalitet er en avgjørende faktor

Kvaliteten er avgjørende for alt du finner i Helmersens delikatessebar. Kjennskap til produktene og produsentene er bygd opp ved nær kontakt med både produsenter, importører og leverandører gjennom mange år. Derfor kjenner restauranten personlig de som har laget og levert produktene som serveres.

Kom innom og opplev atmosfæren selv!

Book Helmersen Delikatesser her ➤

You may also like...