Den perfekte gaven: Gled noen med et gavekort!

thumb image
Foto: Listen to Baljit

Et universalt restaurant-gavekort under juletreet i år vil glede de fleste, og er også en fin måte å ha noe å se frem til i disse tider! DinnerBooking-gavekortet kan benyttes på over 40 restauranter i Oslo, og over 80 rundt om i hele landet.

Det er ikke alltid lett å finne den perfekte julegaven til den som har alt, eller en som kommer med samme frase hvert år: «Jeg ønsker meg ikke noe spesielt». Et DinnerBooking-gavekort kan være løsningen! Overrask noen du er glad i med et gavekort som gir muligheten til å velge restaurant helt selv.

Hele beløpet skal brukes på én gang og gavekortet har en standard gyldighet på to år.

Bestill gavekortet her ➤

Se oversikt over noen av restaurantene du kan benytte gavekortet på i Oslo:

Brasserie France

Brasserie France er et sjarmerende og autentisk fransk spisested. På menyen finner man flere klassiske franske retter, som løksuppe, snegler og tartar – for å nevne noen. Menyen byr også på flere muligheter, alt fra lunsj til dagens 3- eller 4 retters, samt en alminnelig a la carte meny.

Hitchhiker

Den hippe restauranten på Mathallen har siden 2019 tatt et dypdykk i asiatisk farvann og skaper uimotståelige retter konstruert og gjenskapt med egen vri.

Arno Ristorante

Arno Ristorante er en hjemmekoselig og familiedrevet italiensk restaurant på Fredensborg i Oslo. Det skal vanskelig gjøres å ikke bli smittet av den gode atmosfæren i lokalet.

À L’aise

Gourmetrestauranten Á L’aise byr på moderne eleganse og inviterer til en kveld utenom det vanlige. Menyen forandrer seg gjennom året og følger sesongene, men den er alltid skreddersydd til fingerspissene og full av spennende overraskelser.

Sushibar + Wine Posthallen

Den finske sushikjeden åpnet tidligere i år to restauranter i Oslo – med stor suksess. Sushi kombinert med nordisk stil, beskriver restauranten godt. Det er også den første karbonnøytrale sushirestauranten i Oslo. I tillegg fokuseres det på å minimere avfall og oppnå best mulig smak, derfor er alle bestillinger håndlaget på minuttet med ferske og bærekraftige ingredienser.

Katla

Siden 2018 har Katla satt Tullinløkka på kartet. Sett deg tilbake og nyt utsikten fra et hektisk restaurantmiljø med høy temperatur fra sin åpne grill og steinovn. Atli Mar Yngvasson forlenger smaksopplevelsene fra Pjoltergeist ved å kombinere smaker fra ulike land i samme rett.

Sumo

Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. Her er kjøkkenet delt i to avdelinger, hvor varmtkjøkkenet har et utall av varme matretter fra hele asia i tillegg til asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa. Sushikjøkkenet har klassisk sushi og Sumos egne lekne fusion sushi. I Oslo finner du Sumo på Storo og Solli.

Bestill gavekortet her ➤

LES OGSÅ:

Bålkos på Grefsenkollen

Guide: Restauranter i Stavanger

Oslo Guide: Disse restaurantene holder åpent

You may also like...