Gladnyhet til alle Døgnvill-elskere!

thumb image

Døgnvill har nå blitt dagligvare. Da landet stengte ned i mars i år, ble restaurantbransjen nærmest snudd opp ned på hodet. Istedenfor å fokusere på hindringer, var Døgnvill en av de som benyttet anledningen til å tenke nytt. I dag lanserer de en egen dagligvareserie på Norges største matbutikk på nett, Kolonial.no.

-Døgnvill kommer alltid til å være restauranter, det er der hjertet vårt ligger, men det er med stor stolthet og mye glede at vi får samarbeide med en så stor og populær aktør som Kolonial.no, sier daglig leder i Døgnvill Burger, Tarje Haakstad.

De fem restaurantene i henholdvis Oslo, Stavanger og Trondheim har alle åpnet dørene etter nedstengningen i mars, men han legger ikke skjul på at det har vært tøffe tider – og at det dermed har vært nødvendig å tenke annerledes.

-I en tid som denne har det vært viktig å være tilpasningsdyktige og se på muligheter fremfor hindringer. Normalen slik vi kjenner den, er borte. Nå baner vi vei for den nye normalen. Samarbeidet med Kolonial.no er en del av det, og det ser vi utelukkende positivt på, sier Haakstad.

Egen produktserie

Døgnvill Dagligvare har totalt ni produkter på Kolonial.no. Produktene er de samme som restaurantene selv serverer gjestene; burgere, burgerbrød og en rekke ulike sauser.

-Det aller viktigste har vært å kunne tilby folk restaurantopplevelsen hjemme. Om de av ulike grunner ikke vil eller kan dra ut for å spise, skal det nå være mulig å gjenskape tilnærmet identiske burgere på eget kjøkken, som de vi serverer i restaurantene. Høykvalitetsburgere på hjemmebane, sier Haakstad.

I oppskriftsdatabasen til Kolonial.no ligger også fem oppskrifter Døgnvill selv har produsert. Flere av burgerne er de samme som står på restaurantens egne menyer. Haakstad forteller at samtlige er enkle å lage.

-Vi har testet utallige oppskrifter på våre egne hjemmekjøkken i denne sammenheng, for å si det sånn. Nå føler vi oss trygge på at dette er oppskrifter alle skal mestre. Så kan vi røpe at det kommer ytterligere fem oppskrifter etter hvert, sier Haakstad.

Ekslusivt samarbeid

Kolonial.no, som på sin side har opplevd økt omsetning under den pågående pandemien, forteller at bakgrunnen for samarbeidet er å kunne tilby kundene sine unike middagsopplevelser.

-Nå har vi inngått et ekslusivt samarbeid med en av Norges beste burgerrestauranter; Døgnvill. Vi er stolte over å kunne tilby kundene våre muligheten til restaurantfølelsen hjemme, med produkter av meget høy kvalitet – de samme folk får servert i restaurantene, sier Sourcing ansvarlig på middag i Kolonial.no, Bjarne Lervik-Mørck.

Husk at den helt særegne Døgnvill-opplevelsen får du fortsatt i restauranten!

Book Døgnvill Tjuvholmen her ➤

Book Døgnvill Stavanger her ➤

Book Døgnvill Vulkan her ➤

Book Døgnvill Bjørvika her ➤

Book Døgnvill Trondheim her ➤

Foto: Anne Valeur

You may also like...