Izakaya er et lite stykke Japan i Oslo

thumb image

Du behøver ikke fly til Japan for å kunne smake på autentiske japanske småretter – nei du trenger faktisk ikke å dra lengre enn til Oslo sentrum. Spørsmålet er bare om du finner frem!

Bak en sidegate i St.Olavs Gate gjemmer det seg en liten japansk perle. Izakaya er en typisk «hole in the wall» restaurant, hvor du nærmest må vite om restauranten for å legge merke til den. Det kan nesten se ut som om sjappa er stengt, men bak døra skjuler det seg en helt egen japansk verden.

Småretter og gode drinks

Menyen består av 13 autentiske småretter, noe som gjør det ypperlig til å dele og smake seg rundt om de eksotiske rettene. Den varierende menyen byr på alt fra klassiske retter som dumplings, edamame og currysuppe til mer ukjente retter som sjøtang i eddik-dressing og shitake-sopp i ponzu-saus. Dette er virkelig en smaksopplevelse av de sjeldne!

På drikkemenyen finner du kun japansk drikke, med unntak av vinen. Her har de et stort utvalg av ulike drinker, te og sake øl. Prøv for eksempel drinken Sukeban bestående av ingefær, sitrongress, thai basilikum, vodka, lime og tonic.

Hvor? St.Olavs Gate 7, Oslo

Book Izakaya her ➤

You may also like...