Hildr med nytt omakase-konsept

thumb image

Under koronakrisen måtte Hildr tenke nytt og omgjøre driften. Heldigvis er det kreative sjeler bak gastropuben som har sørget for suksessrike konsepter.

I Skippergata 11 i Tromsø sentrum ligger Hildr Gastro Bar. Her vil du kunne nyte lokale, samt internasjonale småretter. Hildr eies og drives av ekteparet Gabriella og Marius. Sammen med velsmakende cocktails, og nøye utvalg av vin og øl sørger de for at det alltid er garantert god stemning. Restauranten ble til virkelighet i 2015, og allerede året etter kom de på pallplass da iTromsø kåret byens beste spisested.

Menyen er fast, men endres hver uke basert på sesongens råvarer. Denne uken kan «Litt av hvert»-menyen blant annet friste med retter som hval tataki, norsk asparges «tempura» og kveite.

I tillegg til à la carte- menyen har Hildr utviklet en helt egen omakase-meny. Omakase er en japansk saying som betyr «jeg vil overlate det til deg». Hos Hildr kan man med trygghet stole på kokken, og la seg positivt overraske. Her kan man booke baren for selskap opp til fem personer, med et set meny på 8-10 retter med tilhørende drikke for 1999 kr. Det er et eksklusivt tilbud, som mange gjester allerede har sett seg stort fornøyd med.


I tillegg har restauranten utviklet tre forskjellige take away alternativer:
Hildr, HFC (Hildr Fried Chicken) og nå sist – Hildr Mehico Taco.

En av gjestene sier dette om Hildr:

«Hildr leverer på smak! De utfordrer deg til nye smakskombinasjoner. Relativt billig, sett kvaliteten på maten. Uformell stil der alle kan føle seg velkommen.» -Kristina

Book Hildr her ➤

You may also like...