De hotteste spisestedene akkurat nå!

thumb image

Restaurantguiden har laget en liste over de hotteste spisestedene i Oslo akkurat nå. Disse restaurantene er på alles lepper om dagen – og det er ikke uten grunn. Disse kritikeroste restaurantene tilbyr noe helt særegent til byens restaurantverden.

Bon Lio

Hos Bon Lio er det moderne spanske kjøkkenet en stor inspirasjonskilde, og med bruk av lokale råvarer, nøye utvalgt etter sesong, skaper kjøkkenet smakfulle retter, som gjerne kommer rett fra havet. Husk å booke bord så du kan bryne deg på restaurantens 5-retters meny!

Book Bon Lio her ➤

Restaurant Code

Code er en klassisk restaurant med moderne tilsnitt. Restauranten åpnet dørene i slutten av oktober 2019. Bak restauranten finner vi stjerneteamet Jørn Lie og Christer Rødseth, begge med erfaring fra kokkelandslaget. Her kan du forvente retter som lobster roll, fransk løksuppe og helstekt and med Codes egen vri.

Book Restaurant Code her ➤

Katla

Katla er Atli Mary Yngavsons overføring etter hva han gjorde på Pjoltergeist, tidligere et av landets beste restauranter. På Katla kan du forvente retter laget av de beste råvarene og ofte med asiatisk eller sør-amerikansk innflytelse. Her er det høyt under taket og åpent kjøkkenet som gir gjestene en unik restaurantopplevelse!

Book Katla her ➤

New Delhi

I over 40 år har New Delhi og Singh-familien servert retter hentet fra de mest eksotiske hjørnene av India. Visjonen til Gurdial Singh satte en ny standard for indisk mat den gang, og er premisset for alt som blir gjort i fremtiden. I 2018 flyttet restauranten til lysere og mer åpne lokaler på Tjuvholmen, men med samme deilige smak av New Delhi.

Book New Delhi her ➤

Listen to Baljit

Også drevet av den velkjente Singh-familien, byr Listen to Baljit på et helt nytt og spennende street food-konsept. Inspirasjonen henter de fra klassiske indiske food trucks. Elsker du indisk mat, gode drinker og street food? Her finner du alt på et sted!

Book Listen to Baljit her ➤

You may also like...