Nå gjenåpner Silk Road!

thumb image

Denne sommeren har Silk Road holdt restauranten stengt, men holdt hjulene i gang på Oslo Street Food. 18.august gjenåpner den kritikerroste restauranten med tre nye alternativer!

Plantebasert fine-dining

Silk Road er en av Oslos mest givende fine-dining og gatematkonsepter. Her er ALL mat plantebasert, og fokuset er på økologiske og kortreiste produkter. Dette er det perfekte stedet for deg som er veganer, eller bare vil smake på fantastiske alternative retter – her blir man fort bitt av veganer-basillen! Her finner du retter som er inspirert fra alle verdens hjørner.

Åpner igjen med tre nye alternativer

Fra torsdag 18. august holder Silk Road dørene åpne igjen med tre nye alternativer. Det mest populære valget blant gjestene er deres tasting meny til 755 kr, som nå består av 5 retter. Bordreservasjonen til tasting menyen står til to timer og 45 minutter. Hvis du ønsker å spise noe litt mindre tilbyr Silk Road en ekspressmeny for 430 kr som består av 3 retter. Her står bordreservasjonen til to timer. Du kan nå også booke et bord om du bare ønsker å bestille en enkelt rett, restauranten tilbyr dette på tirsdager, onsdager og torsdager.

Book Silk Road her ➤

Hvor? Munkedamsveien 100

Du liker kanskje også...