Guide: Her spiser du på Aker Brygge og Tjuvholmen

thumb image

Aker Brygge og Tjuvholmen har sjøen som nærmeste nabo, og er storfavoritter blant mange i Oslo. Her får du tips til noen restauranter som passer like godt vinter som sommer.


Døgnvill

https://www.instagram.com/p/BkvLWF_BGoJ/

På utkikk etter en frisk og funky hamburger-opplevelse? Døgnvill Burger på Tjuvholmen har alt du trenger. Restauranten lager velsmakende burgere til hyggelige priser. Det er en ydmyk innstilling som kler stedet godt.

Menyforslag: Saucy Joe: burger med saus av cheddar, parmesan og jalapeno. BBQ-glasert bacon, stekt rødløk, salat og majones (kr 169,-) med søtpotet-fries (kr 59,-) som tilbehør.

Hvor: Lille Stranden 10, 0252 Oslo

Book Døgnvill Tjuvholmen her ➤

PS: Nå kan du vinne en lunsj for to hos Døgnvill på våre Facebook-sider!


Eataly Ristorante

https://www.instagram.com/p/BZQT36cFeWI/

Eataly Ristorante er en ærlig og sentrumsnær pizzarestaurant med mange medaljer på samvittigheten. På kjøkkenet dufter det av italienske krydre og friske råvarer. Kvalitetsbevisstheten er stor. Ut fra store steinovner kommer flotte pizzaer i mange varianter, som både smaker godt og ser gode ut.

Menyforslag: Den klassiske Margherita-pizzaen som fikk 3. plass i pizza-VM i 2016: Margherita Regina d ´Italia med Pomodoro buffalo mozzarella, basilikum og tomatskiver fra San Marzano. (kr 189,-)

Hvor: Bryggetorget 18, 0250 Oslo

Book Eataly Ristorante her ➤


Hanami

https://www.instagram.com/p/BbboQo0F543/

Lekkert og eksklusivt asiatisk spisested på enden av brygga, med flott utsikt til sjøen. De har spesialisert seg på sushi og retter fra den japanske kullgrillen ‘robatagrill’.

Menyforslag: Wagyu steak stekt på robatagrillen (kr 519,-)

Hvor: Kanalen 1, 0252 Oslo


Tjuvholmen Sjømagasin

https://www.instagram.com/p/BGH4RsNS3KI/

Fisk og skalldyr står selvfølgelig i fokus på denne restauranten. Her kan du unne deg alt fra en rask lunsj med fiskesuppe, eller et stort og luksuriøst måltid med skalldyrsfat.

Menyforslag: Skalldyrsfat: et rikt utvalg av havets delikatesser, serveres i to serveringer med kald og varm sjømat, dressinger og ferskt brød. Minimum 2 personer. (kr 825,- per person)

Hvor: Tjuvholmen Allé 14, 0252 Oslo

Beach Club

https://www.instagram.com/p/BabJDp_AVTK/

Beach Club er en amerikansk diner som ligger på bryggetorget på Aker Brygge i Oslo. Spisestedet har holdt til i hovedstaden siden 1989 og serverer noen av Oslos beste burgere.

Menyforslag: SPECIAL: Burger med cheddarost, bacon og sopp (kr 198,-)

Hvor: Bryggetorget 14, 0250 Oslo

Book Beach Club her ➤


LES OGSÅ: 

You may also like...